Petrić: "Brine me takmičarski duh mojih igrača"

Autor: Beta Beta
petak 21.10.2016.
14:13
Izvor: Beta

Trener Čukaričkog Gordan Petrić rekao je danas da se nada da njegovi fudbaleri neće ponavljati greške iz prethodnih utakmica i da će ostvariti dobar rezultat protiv Metalca.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

Trener Čukaričkog Gordan Petrić rekao je danas da se nada da njegovi fudbaleri neće ponavljati greške iz prethodnih utakmica i da će ostvariti dobar rezultat protiv Metalca.

"Zabrinjava me takmičarski duh moje ekipe jer ga neki igrači očigledno ne poseduju. Pojedini su upali u neki psihološki momenat i ne znaju kako da izadju iz toga. Moramo da poradimo na tome. Ne plašim se toliko drugih ekipa, već se više plašim nas, šta ćemo da napravimo u smislu nečega što ne bi trebalo", rekao je Petrić novinarima na Banovom brdu.

Poslednjeplasirani Čukarički će sutra dočekati Metalac u 13. kolu Super lige Srbije.

"Za nas je svaka utakmica kao u kupu, u svaku moramo da udjemo kao da je eliminaciona. Moramo da izbegnemo greške koje nam se ponavaljaju, iz kojih primamo golove koje ne bismo smeli. Protiv Metalca očekujem tešku utakmicu i dobar rezultat", kazao je Petrić.

Kada je reč o narednom rivalu, Petrić je rekao da je Metalac iskusna ekipa sa kvalitetnim igračima i dobrim trenerom.

Petrić je rekao da su Čukaričkom potrebna pojačanja, ali da je rano da se govori o tome, već je neophodno da se period do zimske pauze odradi što bolje.

"Ima još mnogo bodova u igri. Ide nam na ruku raspored. Verujem da možemo da osvojimo mnogo bodova, ali za to je potrebno da ne radimo neke stvarni koje smo radili u prethodnom periodu", rekao je Petrić.

Omladinci Čukaričkog su izborili plasman u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, a trener prvog tima kluba sa Banovog brda im je čestitao na tome.

"Taj tim ima određeni broj igrača koji posetuju određeni kvalitet da igraju za prvi tim. Na nama je da to delo sprovedemo do kraja i trpimo neke njihove loše igre", kazao je Petrić.

Fudbaler Čukaričkog Obeng Regan rekao je da je njegov tim spreman da zabeleži prvu pobedu od dolaska Petrića na mesto trenera.

"Čeka nas veoma teška utakmica. Dobro smo trenirali, jako se spremali. Želimo da pobedimo i krenemo putem kojim svi želimo da idemo", rekao je Regan.

Utakmica će se igrati u subotu od 17.00 na Banovom brdu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Giorgio
Friday, 21.10.2016
18:10

Ovo je x kao vrata

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Friday, 21.10.2016
14:15

Kljajic, Balazic, Jevtovic, Kosovic i Bozinov- eto ti pojacanja, ucini Partizanu!