Petrić: "Bićemo u gornjem domu na polusezoni"

Autor: Beta Beta
petak 30.09.2016.
20:16
Izvor: Beta

Trener fudbalera Čukaričkog Gordan Petrić rekao je danas da je Borac iskusna ekipa, ali da veruje da će njegov tim osvojiti tri boda u predstojećem meču Superlige Srbije.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Čukaričkog u nedelju od 19.00 dočekuju Borac u utakmici 11. kola Superlige Srbije.
 
"To je zahtevna utakmica, jer se i Borac i mi nalazimo na mestima na kojima se nalazimo. Borac je iskusna ekipa koja ima neke svoje probleme, a što se nas tiče nadam se da ćemo u nedelju sve što se budemo dogovorili sprovesti u delo i uzeti tri boda",
rekao je Petrić na konferenciji za novinare.

Čukarički je na pretposlednjem, 15. mestu na tabeli sa šest bodova, dok je Borac poslednji sa istim brojem bodova.

Petrić je naveo da Čukarički treba da ide ka tome da bude prepoznatljiva ekipa i da ni u jednom trenutku ne opterećuje igrače da se nešto mora, sem da se koliko-toliko ispuni dogovor iz svlačionice.

On je dodao da nema nijednu primedbu na ponašanje i intenzitet treninga koje fudbaleri odrađuju, kao i da će se tokom dvonedeljne pauze posle 11. kola bolje upoznati i iskristalisati "neke stvari".

"Neke golove su primali kao da su omladinci, odnosno naši omladinci u Domžalama nisu imali takve situacije, a zašto se to dešavalo to je za analizu. Međutim, zatvaramo tu stranicu", rekao je Petrić.

Na pitanje novinara zašto je preuzeo Čukarički u rezultatskoj krizi i koje mesto očekuje na kraju polusezone, Petrić je istakao da je klub s Banovog brda organizovan, da će moći da sprovede neke svoje ideje i da će na polusezoni biti u gornjem delu tabele.

"Sa igračima ću pokušati da postignem da profesionalno urade to što treba da uradi igrač na datom mestu, a gde ćemo se naći na polusezoni to zavisi od nas. Da to ne bude neka alibi priča, sigurno da ćemo biti u gornjem delu tabele, a da li osmi, sedmi ili šesti videćemo u narednom periodu šta će biti", rekao je on.

Vezni fudbaler Čukaričkog Marko Tomić rekao je da utakmica protiv Borca neće biti laka.

"Oni imaju nekoliko iskusnih i dobrih igrača, samim tim moramo od samog početka da shvatimo ozbiljno utakmicu, da udjemo maksimalno koncentrisano i da damo svoj maksimum. Mislim da će onda i rezultat doći. Radili smo dobro cele nedelje, tako da dočekujemo spremni utakmicu i nadam se dobrom rezultatu", rekao je Tomić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke