Petković: "Zaslužili smo pun stadion"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 18.05.2016.
20:54
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Desni bek Crvene zvezde Marko Petković smatra da je aktuelni sastav crveno-belih zaslužio da navijači u subotu napune tribine stadiona "Rajko Mitić" do poslednjeg mesta.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu su deklasirali Borac u odloženom susretu 32. kola Superlige, pošto su na stadionu kraj Morave slavili sa 5:1 uz het-trik Aleksandra Kataija.

"Iako se po rezultatu ne bi reklo, ovo je bila teška utakmica igrana na lošem terenu. Ipak, sve vreme smo bili maksimalno koncentrisani. Otvorili smo utakmicu dobro i gol u desetom minutu nam je ulio sigurnost u nastavku" rekao je desni bek crveno-belih Marko Petković.

Upravo je defanzivac Crvene zvezde bio asistent kod drugog gola na utakmici koji je bio prvi za junaka današnje utakmice Aleksandra Kataija.

"Generalno se dobro razumem sa Saletom na terenu. Danas je igrao po levoj strani, ali kod svog prvog gola je u napadu prešao na moju stranu. Uvežbavamo ovakve akcije i na treninzima. Drago mi je što sam mu pomogao da zabeleži het-trik danas" kazao je Petković.

U poslednjem kolu domaćeg šampionata Crvena zvezda dočekuje Radnički iz Niša što će biti prilika da se pred "Delijama" proslavi titula.

"Očekujemo od naših navijača da u subotu dođu na utakmicu protiv Radničkog. Ova generacija je zaslužila stadion popunjen do poslednjeg mesta. Odlična sezona je iza nas i pokazali smo svima da će, pored nezaboravne atmosfere na tribinama, imati šta da vide i na terenu" zaključio je Petković.

Crvena zvezda je lani osigurala šampionsku titulu a tokom leta će prvi put posle gotovo deset godina ponovo zaigrati u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke