Petković poziva na oprez pred duel sa "Brđanima"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 11.10.2016.
10:42
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Fudbaleri Crvene zvezde za vikend dočekuju Čukarički u okviru 12. kola Superlige, a desni bek Marko Petković upozorava na to da mesto na tabeli nije odraz kvaliteta "Brđana".

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Reprezentativna pauza samo što nije završena, a pojedine superligaške ekipe već su kompletirale svoje redove i počele sa pripremama za duele 12. kola koji su na programu za vikend.

Aktuelni šampion Srbije ugostiće Čukarički koji, za razliku od prethodnih sezona, u meč sa crveno-belima ulazi posle jako loše rezultatske serije i kao pretposlednji tim na superligaškoj tabeli.

Uprkos tome što Čuka prolazi kroz težak period, desni bek Crvene zvezde Marko Petković upozorava da se radi o izuzetno opasnom i kvalitetnom rivalu.

"Njihovo mesto na tabeli nije srazmerno kvalitetu tima. Znamo iz proteklih nekoliko sezona da su zaista dobra ekipa. Nedavno su promenili trenera, to donosi drugačiji pristup igri" objasnio je Petković.

Čukarički je na prethodne dve utakmice vodio Gordan Petrić koji je na mestu šefa struke zamenio Milana Lešnjaka.

"Zato će ovo biti izuzetno opasna utakmica ukoliko joj ne pristupimo kako treba. Bićemo potpuno spremni do nedelje, svi ćemo dati sve od sebe da osvojimo nova tri boda i da nastavimo šampionat u dobroj atmosferi" poručuje fudbaler Crvene zvezde.

Poslednja takmičarska utakmica koju su Crvena zvezda i Čukarički odigrali na stadionu "Rajko Mitić" završena je pobedom gostujuće ekipe (2:1), s tim što Čukarički u svom sastavu više nema više od pola tima koji je tada izvojevao trijumf nad crveno-belima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikolaMatic
Tuesday, 11.10.2016
12:21

Zar nije prosle godine bilo 3-1 za Zvezdu na marakani? U gostma je Zvezda tukla cukaricki sa 7 golova... U kupu nije sa njima igrala prosle godine... Opet neke greske...

avatar
Гроф Доктор фудбала
Tuesday, 11.10.2016
11:49

Петко немој да си ироничан.