Petković: "Ovo je ispit cele generacije"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 14.05.2017.
15:59
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Desni bek Crvene zvezde Marko Petković kazao je da završnica sezone predstavlja veliki ispit za celu generaciju.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije vratio se na pobednički kolosek posle dva uzastopna poraza u prvenstvu i Kupu, pošto je u okviru 5. kola plej-ofa Superlige saladao lučansku Mladost.

Crveno-beli su savladali Lučance sa 4:1 iako su ponovo loše otvorili utakmicu i prvi primili gol.

"Dobro smo ušli u utamikcu, imali smo šanse i pre i posle njihovog gola. To je bio njihov jedini šut u okvir gola, i nije nas sprečio da nastavimo sa napadima. Brzo smo izjednačili i u drugom poluvremenu smo uspeli da slomimo otpor i pobedimo" kazao je Marko Petković.

Desni bek Crvene zvezde postigao je drugi gol na meču posle "slaloma" u šesnaestercu gostiju, ali je posle utakmice u prvi plan stavio trijumf ekipe, poručivši da završnica sezone predstavlja ispit cele generacije.

"Drago mi je da smo pobedili posle svih tih čudnih stvari koje se dešavaju. Ovo je ispit za celu generaciju. Jako mi je drago da smo i posle ovakve atmosfere koja je stavljena iznad kluba i pored svega što se dešava, uspeli da pobedimo" dodao je Petković.

Crvena zvezda se na dva kola pre kraja nalazi na drugom mestu superligaške tabele sa tri boda zaostatka za vodećim Partizanom koji sve drži u svojim rukama.

"Navijači moraju da znaju da ni nama nije lako, i mi Zvezdu nosimo u srcu i teško nam je kada pokušavamo, a ne ide. Pokušavaćemo i dalje, nećemo odustati do kraja, to mogu da obećam" zaključio je Petković.

U poslednja dva kola plej-ofa crveno-beli igraju protiv Javor Matisa u Ivanjici i Radničkog iz Niša na stadionu "Rajko Mitić".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 14.05.2017
16:56

Imala je vaša generacija ispite u Evropi gde vam je faul bio faul, a penal pena, gde su protivnički igrači smeli da igraju odbranu i bilo im dozvoljeno da vas napadnu. Inače vrlo hrabro da se javiš i pričaš o ispitima generacije pred Javor i Radnički.

avatar
Tasateo
Sunday, 14.05.2017
21:50

Daj čoveče,živi život,otkači se više sa komentara.Pa valjda si do sada dokazao svima da si teška sirovina!

avatar
SvetskiSampion
Sunday, 14.05.2017
16:01

A grof strucnjak drzi Ristica 2 god. Na klupi....

avatar
Sunday, 14.05.2017
16:57

Grof doktor fudbala, Grof najbolji trener na Balkanu, igrala zvezda Evropu ili ne samo neka Grof ostane.