Petković objasnio nelogičnu odluku

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 06.02.2017.
22:15
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Defanzivac Crvene zvezde Marko Petković objasnio je zašto se tokom zimskog prelaznog roka nije odlučio za potpisivanje predugovora sa nekim od klubova koji su ga želeli u svojim redovima.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Desni bek aktuelnog šampiona Srbije doneo je tokom zimskog prelaznog roka jednu posve nelogičnu odluku, pogotovu ako se ima u vidu da zakoračio u 25 godinu života.

Momak koji je pre četiri godine stigao na "Marakanu" iz OFK Beograda imao je odrešene ruke u izboru nove sredine ali je odlučio da se zahvali na ponudama i ostane u klubu.

"Svaka moja priča sa Zvezdom svela se na ovaj januarski prelazni rok, ali i na stav da ne želim da odem bez obeštećenja. Posle priprema ćemo videti šta ćemo i kako ćemo dalje, da na kraju svi budemo zadovoljni" objašanjava Petković u izjavi za "Večernje Novosti".

Zvezdin defanzivac je šest meseci pre isteka ugovora sa crveno-belima dobio ponude za potpisivanje predugovora ali nije želeo da ostavi klub bez obeštećenja.

"Jasno mi je to, mogao sam da potpišem predugovor, zaradim, mislim na sebe. Međutim, sve je bilo na meni, nisam imao pritisak od bilo koga pri donošenju odluke. Jednostvano, nisam razmišljao u tom pravcu. Tako je kako je" dodao je Petković.

Sada ostaje da se vidi u kom pravcu će se dalje razvijati stvari, a ukoliko Petković ostane pri stavu da želi da Zvezda zaradi od njegove prodaje moraće da potpiše novi ugovor sa crveno-belima.

Prolećni deo sezone je pred nama pa bi Marko Petković u slučaju dobrih igara i pored produžetka saradnje mogao da obezbedi sebi inostrani angažman a u isto vreme i da donese zaradu voljenom klubu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Гроф Доктор фудбала
Tuesday, 07.02.2017
13:40

Свака част Петко скидам ти капу до земље. То је Звезда то је љубав.

avatar
Povratak kralja 50
Tuesday, 07.02.2017
07:37

Zato što te niko nije ni tražio. Šta bi sa odlaskom Ristića u Espanjol?

avatar
Гроф Доктор фудбала
Tuesday, 07.02.2017
13:45

Твој најновији налог зар не?

avatar
Lord of Nottingham
Tuesday, 07.02.2017
01:50
avatar
Red Wolf
Monday, 06.02.2017
23:56

Ma sta decko na tebi da zaradimo odnosno terzic jado jadni.

avatar
FaStee
Monday, 06.02.2017
23:24

Svak cast!Mogao je da zaradi dobre pare.Sad je pitanje da li ce i biti toliko interesovanja.Ali si zato pokazao da si ljudina.Bravo!!!