Petković o izjavama igrača Partizana: ''To više govori o njima, nego o nama''

Autor: Beta Beta
sreda 19.04.2017.
13:45
Izvor: Beta

Fudbaler Crvene zvezde Marko Petković rekao je danas da ekipa ne sme da klone duhom posle poraza u "večitom" derbiju od Partizana, kao i da ne želi da se osvrće na izjave iz suparničkog tabora.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Crvena zvezda poražena je juče na stadionu "Rajko Mitić" sa 1:3 od Partizana u 154. prvenstvenom "večitom" derbiju.

"Nije lako, teško je, jer nije onako kako smo mi isplanirali, ali to je fudbal. Razočarani smo, a posebno jer je to poraz u derbiju. Moramo da dignemo glavu što pre, ima još dosta bitnih utakmica. Pričali smo i pre ove utakmice da su u plej-ofu sve utakmice teške i da je svaka utakmcia derbi, kao što je sledeća utakmica protiv Napretka u Kruševcu. Moramo da uzdignemo glavu i da nastavimo da pobeđujemo", rekao je Petković novinarima na stadionu "Rajko Mitić".

Crno-beli do prednosti su stigli sredinom prvog dela igre, da bi Zvezda do izjednačenja stigla na početku drugog, a potom i preuzela inicijativu, ali je Partizan nalete crveno-belih prekinuo drugim golom u 68. minutu. Petković je kazao da je drugi gol "večitog" rivala "skresao krila" njegovom timu.

"Nije to ništa novo u fudbalu. Izuzetno dobro smo ušli u drugo poluvreme i nismo iskoristili prilike koje smo imali pre njihovog drugog gol. Baš u periodu naše dominacije i kontrole mi primamo gol iz prekida koji nas je izbacio iz ritma. Trebalo je bolje da odregujemo, ali nismo", rekao je Petković.

Na pitanje koliko poraz od Partizana otežava pristup narednim utakmicama, Petković je kazao će u predstojećoj utakmici protiv Napretka sigurno biti "mnogo teže.

"U prvoj sledećoj utakmici će biti mnogo teže nego do sada, jer smo do sada ulazili iz pobeda. Ipak, siguran sam da imamo veliki karakter i da ćemo se pribrati i odigrati kako treba", rekao je desni bek crveno-belih.

Na pitanje novinara da prokomentariše izjave igrača Partizana pre i posle meča, Petković je kazao da "takve izjave govore više o njima, nego o nama".


"Generalno ne želim da komentarišem njihove izjave. Mi gledamo u naše dvorište i sprememao se za naredne utakmice. Nema šta da se kaže, čuli ste izjave juče. Imali smo cele sezone šest bodova prednosti i posle podele u plej-ofu i poraza od njih došli smo u egal. Čestitali smo im na pobedi i ja bih ostao na tome", rekao je Petković.

Crveno-beli su ove sezone u tri prvenstvena derbija s Partizanom upisali dva poraza i jedan remi, a Petković je rekao da nema "poseban komentar" na to, kao i da će "možda u kupu biti revanša".

Petković je rekao da je zahvalan navijačima na podršci na jučerašnjem derbiju, ali i tokom sezone.

"Želim da se zahvalim navijačima. Znam da će nas pratiti do kraj sezone. Nama nije lako nijednu utakmicu i njihova podrška će nam značiti do kraja prvenstva", rekao je Petković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Voja
Thursday, 20.04.2017
13:02

Ne razumem sta ovi partizanovci likuju kao da su pobedili neznam kakvu ekipu. Zvezda ove gidine ne igra nista, zasto to je drugo pitanje, ali to ne znaci da Partizan ima neki kvalitet.

avatar
Voja
Thursday, 20.04.2017
12:56

Petkovicu neznam kad ces ti shvatiti da ovakvom igrim koju pruzas ti si daleko od igraca koji zasluzuje da igra u Zvezdi a zasto igras to samo Bozovic zna.

avatar
Manitu
Wednesday, 19.04.2017
16:16

Zvezda je jalova ekipa.Pobedjuju sve sem Partizana malo je to cudno ali navikli smo iz 1 u 2 ili iz 2 u 1

avatar
Kico14
Wednesday, 19.04.2017
14:50

Decace,izuli smo vas juce na vasem terenu. Da nije bilo one bruke na proslom derbiju,sva tri bismo dobili ove sezone pa vi sad,sto bi Lola rekao,osvojite titulu ako vas nije sramota.

avatar
Nemanja Vidiic No.1
Wednesday, 19.04.2017
16:14

3 pobede zaredom trener prosinecki vi sampioni,jel vas bilo sramota?prosle godine 3:1 pa nismo imali ovako smesne price kao vi

avatar
Reus
Wednesday, 19.04.2017
16:33

Vi ste osvojili 8 titula bez pobede u derbiju,nama bi ovo bio 4 put.Tako da nas nije sramota haha :D

avatar
MBudimirovic
Wednesday, 19.04.2017
14:35
avatar
Wednesday, 19.04.2017
18:52

Da ti nisi malo skrenuo gde ne treba kod Albukerkija? :-D

avatar
Wednesday, 19.04.2017
13:48

Da je Manojlovic izjavio ovako nesto pa i da razumem, mozda cak i Lukovic iako ni on nije bez putera na glavi, ali ti pricas, a jedan si od najprljavijih, ej!