Petković na terenu već početkom marta!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 18.12.2014.
17:53
Izvor: Sportske.net

Mladi fudbalski reprezentativac Srbije i desni bek Crvene zvezde Marko Petković izjavio je da oporavak nakon povrede ligamenata kolena teče brže no što se očekivalo te da ovakva dinamika garantuje povratak na teren početkom proleća.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije u četvrtak je ozvaničio saradnju sa Milošem Cvetkovićem koji je doveden na "Marakanu" kako bi nadomestio izostanak povređenog Marka Petkovića.

Desni bek Crvene zvezde povredio je ligamente kolena na prvoj utakmici baraža za odlazak na EP koje su mlade selekcije Srbije i Španije igrale u Jagodini početkom oktobra.

"Zadovoljan sam kako oporavak teče. Sve je u redu, osećam se dobro i mislim da ću od početka priprema biti uz saigrače" izjavio je Petković za "Blic".

Kapiten mlade reprezentacije operisan je u Rimu krajem oktobra, a kako sada stoje stvari, u puni trenažni proces mogao bi da se vrati već početkom marta.

"Vrlo brzo bi trebalo da mogu da pratim saigrače u punom intenzitetu rada, ali to neće biti od starta. Zbog toga verujem da ću tamo negde oko trećeg kola biti spreman koliko i oni i moći da igram. Pritom ne mislim da ulazim na kratko u igru, već da igram punom snagom" konstatovao je Petković.

Ukoliko ne bude promena u planu rehabilitacije Marko Petković će biti spreman da nastupi za mladu reprezentaciju na Evropskom prvenstvu koje se narednog leta održava u Češkoj.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke