Petković: "Hladnom glavom do pobede"

Autor: Beta Beta
nedelja 09.04.2017.
22:20
Izvor: Beta

Fudbaler Crvene zvezde Marko Petković rekao je da je njegovoj ekipi na današnjem meču protiv Rada sve bilo lakše posle prvog gola i dodao da su crveno-beli bili pametni da ne prokockaju prednost već da su je uvećali.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su danas na Banjici ekipu Rada sa ubedljivih 4:0 u utakmici 29. kola Superlige Srbije.

"Dobro smo otvorili ovaj meč, za razliku od nekoliko prethodnih puta kada nismo ušli u utakmicu na pravi način. Nismo imali sreće da iz prve šanse u trećem minutu postignemo gol, ali, srećom, Plavšić je vrlo lepom solo-akcijom, kada je bilo najvažnije, postigao gol. Posle tog pogotka sve je bilo mnogo lakše i bez većih problema smo trijumfovali na kraju", rekao je Patković.

Crvena zvezda će do kraja ligaškog dela sezone odigrati još jednu utakmicu. Protivnik će joj u poslednjem kolu na stadionu "Rajko Mitić" biti ekipa čačanskog Borca.

"Za nas je generalno gostovanje na Banjici nezgodno, ali to danas nije bio slučaj. Bili smo dovoljno pametni da ne prokockamo prednost, već da je do kraja samo uvećamo. Znači nam što smo ovom pobedom obezbedili prvo mesto pred plej-of i podelu bodova", rekao je Petković.

"Ipak, naravno da nam je jako važno da pobedimo i u narednoj utakmici kako bi ostala ista bodovna razlika", dodao je on.

Svoj drugi gol u crveno-belom dresu, a četvrti na današnjoj utakmici postigao je Petković.

"U poslednje vreme se nalazim u dobroj formi, raduje me što nagrada stiže u vidu pogotka. Za razliku od prošle utakmice, ovog puta je Kanga meni asistirao. Dobro sam iskoristio njegov šut, reagovao glavom i postavio konačan rezultat", rekao je Petković.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke