Petković: "Garantujem - Bićemo spremni za Radnički!"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 26.07.2014.
13:39
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Desni bek Crvene zvezde Marko Petković smatra da je loša igra u duelu sa Vašašom posledica lošeg dana čitave ekipe ali tvrdi da se tako nešto neće ponoviti na startu šampionata na meču sa Radničkim iz Niša.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde nalaze se u Termama Čatež gde bruse formu pred početak domaćeg fudbalskog prvenstva. U petak su crveno-beli igrali kontrolnu utakmicu protiv Vašaša na kojoj trener Nenad Lalatović nije video dobro izdanje svojih izabranika.

"Činjenica je da smo odigrali meč sa Mađarima daleko ispod svojih mogućnosti i ispod nivoa koji je do sada bio na ovim pripremama. Čuli smo sve zamerke od šefa Lalatovića i dobro znamo šta treba ispraviti" ističe desni bek Marko Petković.

Crveno-bele do kraja priprema očekuju još dve kontrolne utakmice (Krško i Hanover), od generalke sa Genčlerom se odustalo, a kapiten mlade reprezentacije Srbije poručuje navijačima da ne brinu za formu igrača i pristup igri u takmičarskim utakmicama.

"Loš dan je normalan i treba da se desi, najvažnije je prvenstvo. Već sada mogu da garantujem da ćemo biti maksimalno spremni za utakmicu sa Radničkim, 9. avgusta na Marakani" poručuje Petković.

Desni bek šampiona Srbije mogao je da napusti "Marakanu" u tekućem prelaznom roku ali je na kraju ostao u timu i sada sa ostatkom ekipe dočekuje dolazak novajlija koji bi trebalo da pojačaju konkurenciju.

"Planić se već uklopio. Ima i gol na debiju, na čemu mu čestitam, mada je mogao da preskoči isključenje – kroz osmeh kaže Petković i dodaje - Vidim da su Bosančić i Avramovski takođe stigli, i to je dobro. Imaćemo jaču konkurenciju na treningu, samim tim i kvalitetniji tim" zaključak je Marka Petkovića.

Trener Nenad Lalatović dao je svojim igračima slobodan dan u subotu a već od sutra ekipu očekuje sam finiš priprema i sklapanje kockica za premijerni duel sa Radničkim iz Niša koji se 9. avgusta igra na "Marakani".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke