Petković: "Dobri rezultati u pravo vreme"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 15.08.2016.
23:54
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Desni bek Crvene zvezde Marko Petković izjavio je da dva uzastopna trijumfa bez primljenog gola a uz šest datih stižu u pravo vreme.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju su vezali četvrtu uzastopnu pobedu u domaćem šampionatu a drugu bez primljenog gola što je čitavoj ekipi ulilo samopouzdanje pred gostovanje Sasuolu.

Na poziciji desnog beka u Nišu igrao je Marko Petković koji je danas ocenio kako dva vezana trijumfa bez primljenog gola mnogo znače pred dvomeč sa Italijanima u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

"Znači nam mnogo što je ovo druga utakmica na kojoj smo sačuvali mrežu. Takođe je i druga vezana utakmica na kojoj smo postigli tri gola. Pokazujemo da kao ekipa sve bolje radimo i u napadu i u odbrani" rekao je Petković.

Crvena zvezda je od početka sezone odigrala devet utakmica ali je u kvalifikacijama za Ligu šampiona imala velikih problema u defanzivi što je rezultiralo eliminacijom od Ludogoreca.

"Trebalo nam je vremena da se uigramo, ali ovi dobri rezultati su došli u pravo vreme. Podižu samopouzdanje ekipi pred važne utakmice koje nas očekuju" zaključio je Petković.

Šampioni Srbije u četvrtak igraju protiv Sasuola prvu utakmicu plej-of faze kvalifikacija za Ligu Evrope, a danas je UEFA donela odluku o tome koji arbitri će deliti pravdu u Ređo Emiliji.

Utakmica Sasuolo - Crvena zvezda na programu je u četvrtak od 20 časova uz direktan prenos na prvom kanalu TV Arena Sport.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke