'Petko' u sredu preskočio Škuletića

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 13.05.2015.
22:28
Izvor: Sportske.net

Pogotkom koji je postigao u duelu sa OFK Beogradom Patrik Eze Frajdej nadmašio je učinak Petra Škuletića i osamio se na vrhu liste najboljih strelaca u Jelen Superligi.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri lučanske Mladosti odavno su obezbedili opstanak u Superligi a povratničku sezonu u elitnom fudbalskom društvu obeležio je i sjajan učinak napadača Patrika Ezea Frajdeja.

Nigerijac se po dolasku u Srbiju nije snašao u Radu i kruševačkom Napretku ali mu je Nenad Milovanović dao šansu u lučanskoj Mladosti koju je tamnoputi napadač iskoristio na najbolji mogući način.

Na 24 odigrane utakmice Eze Frajdej je upisao 15 prvenstvenih pogodaka a gol koji je u sredu postigao u duelu sa OFK Beogradom omogućio mu je da preskoči Petra Škuletića na vrhu liste najboljih strelaca.

Bivši napadač Partizana dugo je bio nedodirljiv i nakon prelaska u moskovsku Lokomotivu, pa je Eze Frajdej "jurio" Škuletićev učinak tokom kompletnog prolećnog dela sezone.

Dva kola pre kraja "Petko" je upisao petnaesti gol u sezoni i sasvim je izvesno da će na kraju šampionata titula najboljeg strelca pripasti napadaču Mladosti.

Ono što potvrđuje da nam je liga izuzetno slaba jeste i činjenica da je najbolji strelac Superlige do sada postigao 15 pogodaka, dok su prethodne tri sezone najubojiti napadači postizali po 19 golova.

Šansu da se barem primakne laureatima iz prethodne tri sezone Eze Frajdej će imati u duelima sa Radničkim iz Niša i Crvenom zvezdom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke