Pet trenera u igri za klupu Partizana, jedan odmah rekao ''NE''! Reagovali i iz Voždovca

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 01.06.2017.
10:27
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs, telegraf.rs

U medijima Ilija Stolica uveliko figurira kao Nikolićev naslednik, ali iz uprave Partizana stiže nešto drugačija priča. Ni u Voždovcu nisu oduševljeni novinskim napisima, mada im imponuje interesovanje za njihovog trenera.

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/DS
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/DS

Povezane vesti

Iako je odlazak Marka Nikolića bio šokantan za sve u Humskoj, zanimljivo je da je samo par sati kasnije do medija stigla, naravno nezvanična, informacija da će novi trener Partizana biti Ilija Stolica, aktuelni strateg Voždovca.

Ipak, u upravi Partizana ne žele da se zaleću sa konačnom odlukom, ako je suditi po izjavi koju je ''Žurnalu'' dao generalni direktor Partizana Miloš Vazura.

On je otkrio da je u igri pet stručnjaka sa kojima će sportski direktor Ivica Iliev vrlo brzo obaviti razgovore, a da se definitivan izbor može očekivati najkasnije za pet dana. Imena nije otkrivao, ali o nekima od njih ste juče mogli da čitate OVDE.

Međutim, isti izvor navodi da je jedan od potencijalnih kandidata već odbio ponudu Partizana, a u pitanju je Aleksandar Stanojević, trener sa kojim je Partizan 2010. godine izborio plasman u Ligu šampiona.

Za to vreme, u upravi Voždovca ne kriju iznenađenje svim informacijama koje su se juče pojavile u vezi sa njihovim trenerom, a generalni direktor kluba Goran Grkinić je u izjavi za ''Telegraf'' poručio da bi ''trebalo da se zna neki red'', uz podsećanje da Ilija Stolica ima još godinu i po dana ugovora sa ''Zmajevima''.

Ipak, Grkinić ne krije da je Voždovčanima ujedno i čast što se Partizan opet interesuje za njihovog trenera, imajući u vidu da je svojevremeno i Zoran Milinković iz Voždovca došao na klupu crno-belih.

--

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KianyRiws
Thursday, 01.06.2017
14:28

Ono sto je najzalosnije u celoj ovoj prici jeste odlazak Nikolica u Madjarsku i odbijanje Stanojevica da se vrati na staru klupu.Stanojevica je oterao Djuric,a Nikolic nije mogao odbiti madjarske pare.To samo govori koliko je nas srpski fudbal pao nisko.Stvarno sam mislio da Nikolic ima ambicije,onako cisto kao covek,da sa Partizanom pokusa nesto za Evropu,ali je realnost bila ipak neumoljiva.Dok god Zvezda i Partizan ne budu stabilni klubovi,kao za vreme ex-YU,nema nikakve nade da se u evropskim takmicenjima pojavima kao neko znacajan.

avatar
Offside
Thursday, 01.06.2017
11:46

Pokusati dovesti Djukica,Antica,Jokana ili Paunovica,znam da su sve ovo teske mete ali pokusati bice bolje nego dovoditi nekoga ko nikada nije bio trener u Evropi.Isprsiti se za platu i imati sjajnog trenera pravog vodju kakav je bio Marko koji se nece plasiti i taktizirati u Evropi.

avatar
Anderton
Thursday, 01.06.2017
10:34

Istina, Voždovac nam je već jednom izašao u susret kad je pustio Kizu, doduše mi smo im zauzvrat dali Nešu Marinkovića koji je tamo proigrao. Videćemo, ja bih ipak nekog iskusnijeg..Đukića npr. mada je on skup za nas trenutno.

avatar
R E V O L T
Thursday, 01.06.2017
11:56

Ja bih Sasu Ivkovica zajedno sa trenerom:-D

avatar
Anderton
Thursday, 01.06.2017
16:42

Taj dečko nikad nije dobio šansu i gurali su ga na levog beka.

avatar
El Matador PFC-FCB
Thursday, 01.06.2017
12:06

A sa Kizom plej-of za LŠ i sjajan početak u LE sa 2 pobede. Siguran sam da bi pobedili Bilbao u Humskoj da Kiza nije otišao. Siguran sam da sa Ilijom opet ulazimo u plej-of Lige Šampiona a za derbi nije on bio kriv već Zoran Lončar Terzićev čovek.

avatar
R E V O L T
Thursday, 01.06.2017
10:32

Prenesite i da ce danas razgovarati sa Stolicom...

avatar
El Matador PFC-FCB
Thursday, 01.06.2017
12:08

Sa Ilijom ne razgovaraju već dogovaraju se oko ugovora i sve ostalo. Ivicin je izbor i ne treba sumnjati u njega.

avatar
R E V O L T
Thursday, 01.06.2017
18:26

I to je neki razgovor:-D

avatar
Tomić: Lažna legenda
Thursday, 01.06.2017
15:52

A Stanojević ima trenutno klub?