Pešić: "Zajedničkim snagama do ostvarenja cilja"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 12.09.2017.
15:43
Izvor: Sportske.net

Napadač Crvene zvezde Aleksandar Pešić rekao je da evropske pobede raduju igrače jednako kao i navijače, te da će zajedničkim snagama težiti ostvarenju cilja.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Dva dana uoči utakmice 1. kola Grupe H u Ligi Evrope sa BATE Borisovim fudbaleri Crvene zvezde Aleksandar Pešić, Branko Jovičić i Filip Stojković družili su se sa navijačima u klupskom butiku.

Pomenuti trio bio je domaćin pristalicama Crvene zvezde, a ujedno je prodavao karte za predstojeću utakmicu koju izabranici Vladana Milojevića dočekuju sa velikom dozom samopouzdanja.

"Uvek nas raduje kada svojim prisustvom izazovemo osmehe našim navijačima. Koliko su oni srećni, toliko i nama znači da ih upoznamo i uvidimo koliko im svaka naša pobeda donosi radosti", rekao je Pešić.

Napadač Crvene zvezde poručuje da se i igrači raduju svakoj pobedi baš kao i navijači i da bi zajedničkim snagama mogli da dođu do ostvarenja cilja.

"Pobede znače i nama igračima, i zbog toga ćemo u Evropi imati isti cilj, i nadam se da ćemo zajedničkim snagama ostvariti ono što svi želimo, a to je plasman u narednu fazu takmičenja", poručio je Pešić.

Fudbalski klub Crvena zvezda u utorak je saopštio da karata za severnu tribinu ima još jako malo, a da će prodaja ulaznica za ostale tribine nastaviti da se odvija po već predočenom planu.

Blagajne na stadionu "Rajko Mitić" rade svakoga dana od 11 do 19 časova, a na dan utakmice radiće do 21 čas, odnosno do početka meča.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-G000000L
Tuesday, 12.09.2017
16:05

Zajednickim snagama protiv BATE da im naplatimo i za komsije brate.