Pešić zabrinuo "Delije" pa probio led! (TVITOVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 23.07.2017.
19:49
Izvor: Sportske.net

Centralna figura prvog poluvremena poslednjeg meča prvog kola Super lige Srbije između Crvene zvezde i Radničkog bio je napadač Aleksandar Pešić.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Vicešampion Srbije otišao je na poluvreme duela sa Radničkim iz Niša sa jednom golom prednosti (1:0) premda je stvoreno dovoljno prilika da vođstvo bude mnogo ubedljivije.

U prvi plan je iskočio napadač Aleksandar Pešić koji je danas prvi put bio u startnoj postavi Crvene zvezde.

Dva puta je bivši fudbaler Jagodine ulazio u stopostotne prilike tokom prvog poluvremena ali je svojim promašajima ozbiljno zabrinuo navijače koji očekuju da Pešić odmah počne da pogađa.

U završnici prvog dela igre stativu je pogodio Gelor Kanga i kada se činilo da će bedem Radničkog izdržati Luka Adžić je stavio Pešića u poziciju da ne može da promaši.

Golman Radničkog je napustio liniju, Luka Adžić ga je izdriblao, a onda loptu uputio Pešiću koji je samo trebalo da je sprovede u nebranjenu mrežu.



Zbog toga ne treba da čudi što je upravo Luka Adžić povreo pozitivne ocene posle gola koji je postigao Aleksandar Pešić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nenad Van Sebe
Sunday, 23.07.2017
22:50

Vrhunska prevara igrača koji nije bio ni na klupi tima koji se borio za opstanak. Šta drugo očekivati!?

avatar
svojnasvome
Sunday, 23.07.2017
20:07

Ono bi ja dao tj moj klinac

avatar
gmarkovic
Sunday, 23.07.2017
19:59

Nema sta, Adzic je najbolji na terenu i zasluzio je mesto startera protiv Sparte.

avatar
Mads87
Sunday, 23.07.2017
19:58

Zvezdino dete kida.A greje klupu nadam se da ce se to promeniti.Za stare zvezdase ako se secaju kako je zvezda sa svojom decom gazila jedan PSV na marakani a mladji mogu da vide kako je to izgledalo.Ni jedan stranac nije igrao ali su zato momci ujedali za svaku loptu.Ok je imati strance ali mora da se da sansa svojim mladim igracima da se ne bi nastavio trend prodavanja mladih igraca bez minuta u JSL.

avatar
svojnasvome
Sunday, 23.07.2017
22:28

To ono kad ste pukli tamo 5 0? Poucno bema sta

avatar
Mads87
Monday, 24.07.2017
00:42

Da vazno da si ti grobar i da je sve najcrnje protiv zvezde.Vidi malo poentu komentara a nemoj samo pratiti svoju mrznju prema nekom klubu .