Perović i Krneta predstavljeni na "Čika Dači"!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 21.08.2014.
16:07
Izvor: Sportske.net, fkradnicki.com

Superligaš iz Kragujevca predstavio je u četvrtak dvojicu bivših fudbalera Crvene zvezde koji slove za najveća pojačanja Radničkog u letnjem prelaznom roku.

fkradnicki.com
fkradnicki.com

Povezane vesti

Fudbalski klub Radnički 1923. iz Kragujevca angažovao je u dosadašnjem toku letnjeg prelaznog roka 21 novog igrača ali su dva najzvučija imena na "Čika Daču" stigla tek danas.

Kako smo već najavili, Radnički je u svoje redove doveo tridesetogodišnjeg Marka Perovića i mladog štopera Jovana Krnetu, dvojicu fudbalera koji su u svojoj karijeri branili boje Crvene zvezde.

"Zadovoljan sam ekipom, ponašanjem na treninzima. Očekujem da ove sezone budemo stabilan klub, da se nosimo sa svakom ekipom, pogotovo na domaćem terenu. Igrači pristižu i dalje. Mislim da se pravi ozbiljna ekipa. Naravno, treba nam vremena za uklapanje, ali mislim da ćemo uspeti da napravimo dobre rezultate" rekao je Jovan Krneta na predstavljanju u Kragujevcu.

Iskusni Marko Perović složio se sa svojim saigračem i naglasio da zna da je stigao u pravu sportsku sredinu.

"Ja bih se nadovezao samo time da sam dugo u fudbalu, pogotovo u Srbiji. Znam šta me očekuje, posebno u ovoj sredini, za koju znam da je fudbalska i sportska. Nadam se da će se i građani i navijači radovati novim pobedama" rekao je Marko Perović.

Radnički 1923. je na prve dve utakmice u novoj sezoni osvojio samo jedan bod a u subotu će na gostovanju Novom Pazaru pokušati da stigne do prve pobede.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke