Perić otkrio kako je "provalio" Ninkovića

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 10.12.2015.
11:20
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Golman Vojvodine Nikola Perić otkrio je šta je presudno uticalo na trijumf crveno-belih nad Partizanom i objasnio kako je izrastao u junaka utakmice.

fkrad.rs/DarkoĐorđević
fkrad.rs/DarkoĐorđević

Povezane vesti

Drugi put u tekućoj sezoni fudbaleri Vojvodine uspeli su da savladaju aktuelnog šampiona Srbije i da na taj način dokažu da poseduju kvalitetnu ekipu koja je preporođena dolaskom Nenada Lalatovića.

Jedan od junaka utakmice Nikola Perić istakao je da je upravo taktika koju je postavio mladi stručnjak bila presudna za trijumf u Humskoj.

"Znali smo da nas očekuje jako težak meč. Partizan je sjajan tim, koga nije bilo lako savladati. Mislim da je na našu pobedu presudno uticala taktika koju je spremio trener Nenad Lalatović, jer smo odlično stajali na terenu i svaki igrač je svoj zadatak odradio perfektno" kazao je Perić.

Golman Vojvodine izrastao je u jednog od junaka susreta pošto je u poslednjim momentima meča odbranio penal Nikoli Ninkoviću i omogućio svojoj ekipi da posle kontranapada stigne do drugog gola a samim tim i do pobede.

"Što se tiče utakmice protiv Partizana, 'provalio' sam gde će da šutira Ninković, bacio se u tu stranu i uspeo da sačuvam našu mrežu. Imao sam takav osećaj i drago mi je što sam bio u pravu. Naravno, dobijam i savete od iskusnijeg kolege, što mi svakako mnogo pomaže i znači" ističe Perić.

Narednu utakmicu u domaćem šampionatu fudbaleri Vojvodine igraju za vikend protiv Jagodine, kluba iz kojeg je Nikola Perić stigao na "Karađorđe".

"To je ekipa koja dobro igra, a posebno se izdvaja njihov vezni red, koji im je definitivno najjači deo tima. Međutim, naš cilj se zna. Igramo na domaćem terenu i samo pobeda nas interesuje" zaključio je Perić.

Utakmica između Vojvodine i Jagodine odigraće se u subotu na stadionu "Karađorđe", sa početkom u 15 časova, a ulaz će biti besplatan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Budimo.ljudi
Thursday, 10.12.2015
15:16

Ma šta priča ovaj. Lopta išla manje-više po sredini a on se bacio u svoj desni ugao i maestralno reagovao refeleksima i tek nogama zakačio loptu. Sjajna odbrana u svakom slučaju