Perić: "Čast je biti kapiten Vojvodine"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 24.02.2016.
17:12
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Mladi golman Nikola Perić kazao je da nije očekivao da će tokom prolećnog dela sezone nositi kapitensku traku Vojvodine, ali ne krije da mu ta činjenica predstavlja veliku čast.

fkrad.rs/DarkoĐorđević
fkrad.rs/DarkoĐorđević

Povezane vesti

Fudbalski klub Vojvodina ušao je u prolećni deo sezone sa novim kapitenom pošto je Nenad Lalatović odlučio da prvi među jednakima na u svalčionici i na terenu bude golman Nikola Perić.

Bivši mladi reprezentativac Srbije stigao je prethodnog leta na "Karađorđe" iz Jagodine, a nakon što se ustalio u startnoj postavi dogurao je do zvanja kapitena.

"Da postoji mogućnost da postanem kapiten, prvi put sam načuo još na pripremama. Naravno da mi je drago zbog toga, jer je jako velika čast biti kapiten jednog ovako velikog kluba" kazao je Perić.

Na žalost, golman Vojvodine neće po dobrom pamtiti svoj 'kapitenski debi' jer je novosadski sastav za vikend remizirao sa Spartakom na startu prolećnog dela sezone.

"Sigurno je da nismo dobro odigrali. Znali smo da će oni doći u Novi Sad samo da se brane, ali nismo iskoristili tu šansu da pobedimo sa dvojicom igrača više. Iskreno, pomalo sam i razočaran našom igrom, jer smatram da smo, brojčano nadmoćniji, morali utakmicu da rešimo u svoju korist" dodao je Perić.

Priliku za popravni superligaš iz Novog Sada, odnosno njegovi fudbaleri, imaće već u petak kada Vojvodina gostuje Metalcu u okviru 24. kola domaćeg šampionata.

"Idemo tamo da se borimo za bodove i popravimo naš plasman na tabeli. Naravno da nas zanima samo pobeda, jer mi smo Vojvodina" zaključio je kapiten Vojvodine.

Vojvodina se nakon 23 kola nalazi na petom mestu na tabeli sa 36 osvojenih bodova, čak 29 manje u odnosu na vodeću Crvenu zvezdu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke