Peh za Zvezdu - Povredio se Katai!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 28.11.2015.
13:45
Izvor: Sportske.net

Najbolji strelac Crvene zvezde u tekućoj sezoni doživeo je povredu na samom startu meča sa Voždovcem, a posebno brine to što Aleksandar Katai nije imao loptu niti je bio u duelu sa protivničkim igračem kada se požalio na povredu.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde ugostili su Voždovac u okviru 19. kola Superlige Srbje ali utakmica na stadionu "Rajko Mitić" nije dobro počela po lidera domaćeg šampionata.

Posle samo pet minuta igre najbolji strelac Crvene zvezde Aleksandar Katai požalio se na povredu butnog mišića leve noge iako nije imao loptu niti je bio u duelu sa protivničkim igračem.

Novopečeni reprezentativac samo se srušio na zemlju a nakon ukazane pomoći nije bio u mogućnosti da nastavi utakmicu.

Crveno-beli su na kratko igrali sa desetoricom a onda je umesto povređenog Kataija na teren ušao Predrag Sikimić, bivši napadač Voždovca koji je na početku sezone stigao na stadion "Rajko Mitić".

Ostaje da se vidi koje će težine biti povreda Aleksandra Kataija, ali nema sumnje da će stručni štab strepeti do izveštaja medicinske službe jer se radi o igraču koji je na 18 utakmica postigao 11 golova u dresu Crvene zvezde.

Пех за црвено-беле!

Posted by Супер Лига on субота 28. новембар 2015.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke