Peh za Vošu - Jovančić na dužoj pauzi!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 06.02.2017.
18:30
Izvor: Sportske.net, dnevnik.rs

Strateg novosadske Vojvodine Dragan Ivanović susreo se sa neočekivanim problemima dvanaest dana pre početka prolećnog dela sezone.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Fudbaleri novosadske Vojvodine pripremaju se u SC "Vujadin Boškov" za početak drugog dela sezone, a juče su "narandžasti" i "plavi" odmerili snage.

Kontrolni meč koji su fudbaleri Vojvodine odigrali između sebe ostao je u senci teže povrede veznog fudbalera Dušana Jovančića koji je bio projektovan za mesto startera.

Novosadski "Dnevnik" piše da je Jovančić nezgodno pao i zadobio prelom ključne kosti zbog čega ga očekuje pauza od najmanje mesec i po dana.

"Žao mi je što se Jovančić teže povredio, nedostajaće nam puno, ali šta je tu je. Nadam se da će se što pre oporaviti i zauzeti mesto koje mu pripada" poručio je trener Ivanović.

Vojvodina je u tekućem prelaznom roku prodala Novicu Maksimovića u kazahstanski Atirau, a Dušan Jovanić je trebalo da zauzme upražnjeno mesto u startnoj postavi.

Novosadski superligaš na startu prolećnog dela sezone gostuje subotičkom Spartaku, a potom na "Karađorđu" dočekuje ekipu Rada.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke