Peh za pehom - Ilić ne igra u Istanbulu

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 24.10.2014.
19:07
Izvor: Sportske.net

Stručni štab FK Partizan već sada se dovija kada je sastavljanje tima u pitanju a novi problem pred kojim će se naći Marko Nikolić predstavlja suspenzija Branka Ilića.

Beta/AP Photo/Darko Vojinovic
Beta/AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

Fudbalski klub Partizan došao je u poziciju da u tekućoj sezoni igra na tri fronta ali se već sredinom jesenjeg dela pokazalo da je za takav ritam neophodan veći broj igrača.

Povrede i suspenzije su neminovnost a u datom trenutnu crno-beli baš nemaju sreće pošto se spisak onih koji ne mogu na teren iz dana u dan povećava.

Darko Brašanac i Miroslav Vulićević stavljeni su na spisak igrača na koje ne može da se računa na duži period a posle duela sa Bešiktašom još jedan prvotimac ispao je iz konkurencije za naredni duel u Ligi Evrope.

Radi se o slovenačkom internacionalcu Branku Iliću koji je u sinoćnjem debaklu Partizana zaradio treću javnu opomenu u Ligi Evrope što znači da ga očekuje meč pauze.

Iskusni defanzivac bivao je opomenut protiv Totenehema i Asterasa a kako je i sinoć zaradio žuti karton napravio je dodatni problem Marku Nikoliću koji neće moći da računa na njega na gostovanju Bešiktašu.

Već sada je jasno da će stručni štab Partizana biti u ozbiljnom problemu kada je sastavljanje tima za duel u Istanbulu u pitanju jer do sada na spisku igrača koji sigurno preskaču taj meč stoje imena Miroslava Vulićevića, Darka Brašanca i Branka Ilića.

Podsećamo da je ta utakmica na programu 6. novembra na stadionu "Ataturk" u Istanbulu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke