Pečnik želi da Zvezda zaradi na njemu!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 27.06.2014.
17:58
Izvor: Sportske.net

U prošlosti smo mnogo puta imali prilike da vidimo da se Zvezda ponese nekorektno prema nekom od svojih igrača ali je malo ko na loš tretman odgvorio kako je to učinio Nejc Pečnik koji želi da donese zaradu crveno-belima.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Šampion Srbije nalazi se u očajnoj finansijskoj situaciji zbog čega je bio primoran da pojedine igrače moli za oprost dugova a za uzvrat je davao "čiste papire".

Takav dogovor napravljen je sa Milošem Ninkovićem i Draganom Mrđom a na isti način je i Nejc Pečnik trebalo da napusti "Marakanu".

Slovenac se ipak odlučio za drugačiju vrstu dogovora od kojeg bi Zvezda mogla da zaradi i ujedno nabavi novac da isplati zarade koje duguje Pečniku.

Reprezentativac Slovenije predložio je Zvezdanu Terziću da mu u narednih nedelju dana pronađe angažman u nekom drugom klubu a da Zvezda od tog transfera naplati kakvo-takvo obeštećenje.


Od dobijenog novca deo bi otišao na zaostale plate koje Zvezda duguje Pečniku a deo u kasu kluba sa "Marakane".

Nejc Pečnik će do trenutka kada mu klub bude pronašao novi angažman raditi sa svojim dosadašnjim saigračima. Ovakva postupak Nejca Pečnika zaslužuje svaku pohvalu i nema sumnje da je na još jedan način zadužio klub u kojem se nalazi manje od godinu dana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke