Pečnik "presavio tabak"!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 12.03.2015.
19:49
Izvor: Sportske.net

Slovenački internacionalac Nejc Pečnik odlučio je da se obrati Arbitražnom sudu Fudbalskog saveza Srbije kako bi naplatio potraživanja od FK Crvena zvezda.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Nakon što su predstavnici FK Crvena zvezda prekrišli raniji dogovor i probili sve rokove kada je isplata zaostalih zarada Nejcu Pečniku u pitanju Slovenac je odlučio da pribegne retorzivnim merama.

Bivši fudbaler Crvene zvezde obratio se Arbitražnom sudu Fudbalskog saveza Srbije putem kojeg će pokušati da naplati svoja potraživanja.

Slovenački internacionalac oprostio je deo duga prilikom napuštanja "Marakane" ali je tom prilikom dogovoreno da mu do 15. februara bude isplaćen preostali iznos dugovanja.

U prethodnih mesec dana Pečnik je uzalud pokušavao da uspostavi kontakt sa čelnicima Crvene zvezde a na kraju je odustao i odlučio se za naplatu potraživanja preko Arbitražne komisije FSS.

Reprezentativac Slovenije nastupao je za Crvenu zvezdu u prethodnih godinu i po dana a klub je napustio u zimskom prelaznom roku kada je angažman pronašao u Japanu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke