Pečnik podržao ''Džonija''!

Autor: Darko Mitrović
utorak 06.01.2015.
20:36
Izvor: Sportske.net

Doskorašnji fudbaler Crvene zvezde Nejc Pečnik oglasio se danas povodom vesti o definitivnom ''otpisivanju'' Nikole Mijailovića iz ekipe crveno-belih, pružajući punu podršku iskusnom defanzivcu.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Odluka trenera Crvene zvezde Nenada Lalatovića da se tek tako odrekne usluga jednog od najzaslužnijih za osvajanje prošlogodišnje titule i doskorašnjeg kapitena Nikole Mijailovića, kao i suspenzija koju mu je izrekla aktuelna uprava, izazvali su oštru reakciju slovenačkog internacionalca Nejca Pečnika.

Fudbaler, koji je nedavno takođe priveo kraju svoj boravak na Marakani, prosto je šokiran načinom na koji se u Zvezdi odnose prema Nikoli Mijailoviću. I to ne samo zbog njegovih igara na terenu, već i svega drugog što je učinio za klub u proteklom periodu.

''Ne mogu da verujem, da se čovek koji je među najzaslužnijima za titulu, novu svlačionicu, atmosferu i mnogo toga... izbaci iz ekipe zbog sukoba sa igračem koji ništa od toga nije napravio?!? Je l' ovo hvala za sve urađeno i progutano??? Kako može da se to desi u mojoj Crvenoj zvezdi?? Šta se dešava???'', pita se Nejc Pečnik na svom Instagram profilu.

Naravno, nije on jedini koji se pita šta se, zapravo, dešava u našem najtrofejnijem klubu, pa se postavlja i pitanje da li i među onima koji su i dalje u Zvezdi, ima fudbalera koji dele mišljenje sa slovenačkim internacionalcem.

Podsetimo, ceo slučaj sa Nikolom Mijailovićem je počeo pred utakmicu protiv Radničkog u Kragujevcu, kada mu je, zbog navodnih sukoba sa Milošem Bosančićem i Lukom Jovićem oduzeta kapitenska traka.

Po okončanju jesenjeg dela sezone, usledila je serija ''anonimnih pisama'', u kojima su iznete brojne optužbe na račun Zvezdana Terzića, novog generalnog direktora Zvezde. Iako Nikola Mijailović nigde nije javno rekao da ima veze sa tim pismima, uprava ga je suspendovala, a trener Nenad Lalatović ''izbrisao'' sa spiska igrača na koje računa za prolećni deo sezone.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Patrick Bateman
Tuesday, 06.01.2015
21:42

Moze brate, ovo je Srbija. Ali sve se vraca, sve se placa. Nadam se da je terzic svestan toga.