Pečnik: "Navijači, izvinite!"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 08.11.2014.
22:18
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Slovenački internacionalac iz redova FK Crvena zvezda izvinio se navijačima zbog promašaja koje je imao u remiju sa Čukaričkim.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde nisu uspeli da savladaju Čukarički u okviru 12. kola JSL pa ponovo na reprezentativnu pauzu odlaze u lošem raspoloženju.

Najveći tragičar remija sa Čukaričkim bio je Nejc Pečnik. Slovenački internacionalac promašio je najmanje tri sjajne prilike za gol pa nije neočekivano to što se posle utakmice izvinio navijačima.

"Izvinjavam se navijačima, mnogo nam je teško pao ovaj rezultat. Imao sam tri šanse, nisam uspeo da postignem gol i sigurno da sam jedan od najvećih krivaca za današnji rezultat" rekao je Pečnik.

Slovenac je u tri navrata tokom prvog dela igre bio sam pred golmanom Čukaričkog ali je pogodak izostao. Da razočarenje bude veće, Zvezda je veći deo utakmice odigrala sa igračem više.

"Nismo odigrali kako smo se dogovorili, ali smo i pored toga mogli do trijumfa. Imamo pauzu dve nedelje tokom koje moramo dosta toga da popravimo" dodao je Pečnik.

Šampion Srbije mogao bi da ode na reprezentativnu pauzu sa četiri boda zaostatka u odnosu na Partizan ukoliko crno-beli u nedelju savladaju Spartak u Subotici.

"Prethodne sezone bila je još teža situacija po pitanju bodovnog zaostatka, pa smo uspeli da osvojimo titulu. Verujem da možemo isto da uradimo i ove godine" zaključio je Pečnik.

Nakon kraće pauze u šampionatu fudbalere Crvene zvezde očekuje gostovanje Radničkom 1923 u Kragujevcu a potom i dueli sa OFK Beograda i Mladošću iz Lučana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PintoDaCosta
Sunday, 09.11.2014
15:47

Zao mi je sto nije usla ona lopta ovog decka kad je glavom savladao golmana...

A sta kaze virtuoz Kataji? I da cujemo Lalatovica zasto vise njega pusta a Ristic je NAS, i trenutno BOLjI!!

avatar
Branislav
Sunday, 09.11.2014
02:13

Lalatovic ne zna svoj posao za ovakav klub i to je to... On zna da vodi neki tamo Napredak, da igra fudbal tako sto ce koristiti silu, a ne pamet i taktiku... Jadni mi...

avatar
LiveAndLetLoda
Saturday, 08.11.2014
23:50

I treba da se izvinjavate,ovo se vise ne moze trpeti..
Imate igraca vise,vise od sat vremena i ne mozete da date gol..Pravo mucenje 90 minuta sa 6 ofanzivnih igraca..I dalje mi nije jasno koji je kriterijum dovodjenja igraca u zvezdu,da li se gledaju igraci na youtube ili od oka..A od treneru ne treba trositi reci...On hvali Ristica a ostavlja ga na klupi,a i dalje mu igraju despotovic i katai koje je kritikovao...Katastrofa

avatar
Homer J.Simpson
Saturday, 08.11.2014
23:30

Kakvo izvinjenje,kakvi bakraci......

Stvar je prosta......Kad igraci za dobre rezultate i trofeje dobijaju bonuse,i sad treba to primeniti,ali obrnuto.....

I strucni stab,na celu sa Lalatovicem,i igrace,novcano kaniti jer brukaju ugled kluba katastrofalnim igrama...Pa kad osete po dzepu,bice bolje....

avatar
Кати магикоо
Saturday, 08.11.2014
23:26

E daa su se svi trudili kao ti....trudio si se izginuo ali te nije htelo..idemo dalje hrabro!

avatar
Fidel Kastro
Saturday, 08.11.2014
23:25

Važno je da se sad na kraju održi ova razlika koja nije prevelika. Verujem u vas momci i nadam se proslavi titule u maju.

avatar
Homer J.Simpson
Sunday, 09.11.2014
00:01

Ja se vise nadam stabilnim finansijama i izmirenju dugova..Dzaba titula,ako se ponovi prosla sezona......

Pre bih voleo da Zvezda u evropi dogura do decembra,negi da uzme bezvrednu domacu titulu,koja ni cemu ne sluzi,osim da se uprava pokrije u javnosti,kod navijaca i sponzora.Bolje da udjemo u grupu LE,da ne preterujem sa ulaskom u LS,ali da udjemo u grupu LE,da par puta napunimo Markanu,negoda uzmemo i pet titula,a da nas svi redom tuze,i da smo duzni i Kurti i Murti....