Pećinčanima se ovo neće svideti - Rad desetkovan na "Golubove"!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 15.05.2015.
17:49
Izvor: Sportske.net, fkrad.rs

Vesti koje stižu sa Banjice nimalo se neće svideti čelnicima Donjeg Srema pošto će njihov direktni konkurent u borbi za opstanak igrati protiv povredama desetkovane ekipe Rada.

fkrad.rs/DarkoĐorđević
fkrad.rs/DarkoĐorđević

Povezane vesti

Fudbalski klub Rad pozitivno je iznenadio u prolećnom delu sezone pa je na dva kola pre kraja obezbedio opstanak i plasman u gornji deo tabele. Ne svojom željom, "Građevinari" su se našli u "nebranom grožđu" i to zbog prepucavanja koja traju na relaciji Donji Srem - Spartak Subotica.

Vojvođanski klubovi bore se za opstanak a nedelju na izmaku obeležila su saopštenja kojima su jedni druge napadali. Upravo je superligaš iz Pećinaca u zvaničnom saopštenju najavio da će Rad i Spartak namestiti subotnju utakmicu na Banjici.

Vesti koje stižu sa stadiona "Kralj Petar I" sigurno se neće svideti predstavnicima Donjeg Srema pošto je na konferenciji za medije najavljeno da će Rad nastupiti u desetkovanom sastavu što dodatno produbljuje sumnju u regularnost subotnje utakmice sa Spartakom.

"Brinu nas kadrovski problemi. Igor Đurić vuče povredu zgloba i par utakmica igra pod injekcijama, Nemanja Mihajlović je dobio neugodan udarac u Novom Sadu i veliko je pitanje njegovog nastupa, Boris Radunović takođe ima problem sa kolenom tako da je i njegov nastup neizvestan, dok je pitanje da li će nastupiti i Borko Veselinović koji je zbog povrede izostao na meču u Novom Sadu" rekao je pomoćni trener Rada.

Četvorica pobrojanih fudbalera spadaju među standardne prvotimce Rada i nema sumnje da će taj superligaš biti značajno oslabljen ukoliko oni ne budu na terenu.

Uprkos kadrovskim problemima pomoćni trener Rada Dragoslav Milenković tvrdi da će "Građevinari" učiniti sve da nastave pobedonosnu seriju na Banjici.

"Bez obzira na personalne probleme naš cilj je da nastavimo sa tradicijom nepobedivosti na našem terenu" zaključio je Milenković.

Podsećamo da je Rad na svih sedam utakmica koje je u prolećnom delu sezone igrao na stadionu "Kralj Petar I" ostvario pobede uz impozantnu gol razliku 11:1 (+10).

Utakmica 29. kola Jelen Superlige između Rada i Spartaka igra se u subotu, 16. maja od 17 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke