Pećinčani izdali "poslednje" saopštenje!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 22.05.2015.
23:49
Izvor: Sportske.net

Dan uoči utakmica 30. kola Jelen Superlige Srbije FK Donji Srem je na klupskom sajtu objavio zvanično saopštenje koje je okarakterisano kao poslednje kada je utakmica sa Spartakom u pitanju.

fkdonjisrem.com
fkdonjisrem.com

Povezane vesti

Predstavnici fudbalskog kluba Donji Srem ne mire se sa činjenicom da im je klub ispao iz Jelen Superlige a isto tako ne mogu da prežale način na koji su gurnuti u provaliju.

Pećinčani su u okviru 28. kola poraženi u Subotici u direktnom okršaju za opstanak u ligi a odluke sudije Novice Anđelovskog i dalje su tema dublje analize stanja u domaćem fudbalu koje je uticalo na to da Donji Srem ispadne iz Superlige.

"Poslednje" saopštenje FK Donji Srem prenosimo u celosti:

"Saopštenje objavljujemo izazvani ponižavanjem i vređanjem dostojanstva našeg kluba koje se nastavlja sramotnom izjavom gospodina Mrakića, pulena gospode iz Beograda koji su postavili i rukovodstvo FS Vojvodine na čelu sa gospodinom Draganom Simovićem i sada upravljaju iz Beograda kompletnim vojvođanskim fudbalom.

Gospoda Simović, Santrač i ostala bulumenta imaju zadatak da ruše predsednika FSS, Tomislava Karadžića sa funkcije, a za uzvrat dobijaju mrvice u vidu funkcija u vojvođanskom savezu, koji su sami obezvredili i u vidu spašavanja kluba od ispadanja iz Superlige.

Mi, u Donjem Sremu, ne plašimo se da kažemo šta mislimo, iako smo bili podvrgnuti pretnjama u vezi promena delegata u Skupštini FS Vojvodine.

Ne plašimo se, jer od fudbala ništa nismo uzeli, nego samo dali svoje zdravlje i novac za razliku od gore navedene gospode. Da se vratimo na čudesnog gospodina Mrakića, koji je uspeo izjavom o kriminalnom suđenju Novice Anđelovskog da obesmisli besmisleno.

Cela fudbalska javnost komentariše tendenciozno suđenje sudije Anđelovskog tokom svih stotinak minuta, pa i nepravedno dosuđene penale od kojih se i sam Simović stideo, u korist Spartaka, na štetu Donjeg Srema.

Zbog ljudi koji na ovakav način doživljavaju fudbal i sport uopšte, podižemo glas i molimo sportsku javnost i ljude koji vole sport da nam pomognu u borbi protiv takvih
" stoji u saopštenju izdatom u petak, 22. maja.

FK Donji Srem u poslednjem kolu Jelen Superlige gostuje Novom Pazaru a naredne sezone klub iz Pećinaca takmičiće se u Prvoj ligi Srbije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nekros77
Saturday, 23.05.2015
13:02

Ovi poceli kao Crvena Zvezda saopstenje za saopstenjem!

avatar
BratCescFabregas#4
Saturday, 23.05.2015
11:55

Nek se zale Uefi, i onako nam je fudbal propao, a to bi bio kao slag na tortu ili poslednji udarac. Tada bi nam zabranili 5 godina igranja nasih klubova u Evropskim takmicenjima, te bi liga bila u rangu ameterske, iako vec jeste.

avatar
Saturday, 23.05.2015
10:21

Sve je jasno - Mrakić mrači, a Terzić vedri i oblači srpskim fudbalom!

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Saturday, 23.05.2015
08:42

ada kakvo vi imate dostojanstvo obicno selo nikakav klub

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Sunday, 24.05.2015
14:14

Kakve veze to sto su iz sela ili iz manjeg mesta ima sa dostojanstvom?

avatar
Vrsnipoznavaoc10
Saturday, 23.05.2015
07:16

Sada u najmanju ruku treba da se odigra posteno i da vas Pazar izbaci iz lige kao sto ste Vi pokusavali u nekoliko navrata da izbacite Pazarce. Skinuli ste gace, a ni dosli niste, a ocekuje vas pun stadion, pozdrav.