Pazarci u seriji pobeda, hoće li biti nastavljena?

Autor: Beta Beta
utorak 11.08.2015.
17:23
Izvor: Beta

Trener fudbalera Novog Pazara Petar Kurćubić izjavio je danas da je njegova ekipa zaboravila pobede nad Partizanom i Jagodinom i da će u utakmici petog kola Super lige Srbije protiv Metalca imati novu priliku za dokazivanje i osvajanje bodova.

fkspartakzlatiborvoda.com
fkspartakzlatiborvoda.com

Povezane vesti

On je na konferenciji za novinare na Gradskom stadionu istakao da od svojih igrača očekuje da nošeni pozitivnom atmosferom posle dve uzastopne pobede, uknjiže i tri boda protiv Metalca.

"Međutim, to ne znači da ćemo u meč ući prepotentno i da ćemo potceniti Metalac koji je u ova četiri kola pokazao da se radi o stabilnom i kvalitetnom kolektivu. Moramo biti maksimalno oprezni, očekuje nas teška utakmica, ali smo i mi pokazali u prethodnim mečevima da možemo beležiti dobre rezultate, pa se nadam da ćemo uz podršku sa tribina upisati novu pobedu", rekao je Kurćubić.

Duel između Novog Pazara i Metalca igra se u sredu od 20 časova na Gradskom stadionu, a strateg domaćina u toj utakmici neće moći da računa na Marka Đalovića, koji je u meču sa Jagodinom, prema prvim procenama, pokidao prednje ukrštene ligamente kolena i za kojeg je sezona završena.

"Njegova povreda je veliki hendikep za nas, jer se radi o kvalitetnom fudbaleru i izuzetnom momku koji je i na terenu i u svlačionici uticao pozitivno na atmosferu u ekipi. Sigurno će nam faliti, ali moramo dalje i sada će igrači koji nisu bili u prvom planu imati priliku da se pokažu i odmene ga", izjavio je Kurćubić.

Novi Pazar je nakon remija sa lučanskom Mladošću (1:1) i pobeda nad Partizanom (3:2) i Jagodinom (2:1) došao do sedmog mesta na tabeli, a u naredna dva meča će biti domaćin i imaće priliku da uveća bodovni saldo.

"Imamo dve utakmice kući i to je dobra prilika da se uknjiže bodovi. No, nećemo ih upisivati unapred, već ćemo pokušati da ih osvojimo na terenu. Bilo bi fenomenalno da vežemo četiri pobede, ali smo trenutno fokusirani samo na duel sa Metalcem"
, izjavio je Kurćubić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke