Pazarci spremni za Voždovac

Autor: Beta Beta
utorak 13.10.2015.
17:09
Izvor: Beta

Dan pred meč sa Voždovcem u Beogradu, trener Novog Pazara Mladen Dodić izrazio nadu da će njegov tim pokazati kako mu je forma u uzlaznoj putanji.

uefa.com
uefa.com

Povezane vesti

Trener Novog Pazara Mladen Dodić rekao je danas da respektuje ekipu Voždovca, ali i da od svojih fudbalera očekuje da na gostovanju u Beogradu potvrde da su u usponu forme.

"Zbog promene podloge, u pripremi smo odradili tri treninga na veštačkoj travi. Očekujem da nastavimo uzlaznom linijom, iako cenim i respektujem Voždovac, koji je pokazao da, pre svega, odlično igra na strani",
rekao je Dodić Radiju sto plus.

Voždovac će u sredu od 15 časova dočekati Novi Pazar u utakmici 13. kola Super lige Srbije. Pazarci su sedmi na tabeli sa 18 bodova, dok je domaćin na 12. mestu sa 11.

"Jurimo pozitivan rezultat, a preduslov je da zatvorimo najveće adute rivala i budemo efikasni. U njihovom timu u poslednje vreme ističu se Novopazarac Alen Mašović i odlični šuter i asistent Risto Ristović, koji je jedno vreme proveo u Pazaru", ocenio je Dodić.

"Brzi su, sa Nikolom Ćirkovićem i Obiorom Oditom imaju strahovitu transformaciju. To moramo da sprečimo, ali i da dođemo do svojih šansi i gola",
dodao je on.

Trener Pazaraca neće moći da računa na nedovoljno oporavljenog Ivana Todorovića, dok je neizvestan nastup Stefana Aškovskog.

"Povreda Đalovića u prošlom kolu nas je brinula, ali potpuno se oporavio i verujem da će biti na nivou svojih ranijih utakmica. Todorović je i dalje van ekipe zbog povrede ramena, dok je Aškovski igrao za reprezentaciju Makedonije i nismo ga imali ni na jednom treningu. Mislim, ipak, da imamo dovoljno kapaciteta da ostvarimo svoje ambicije", kazao je Mladen Dodić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke