Pazarci rešeni da zaustave ''Čuku''!

Autor: Beta Beta
subota 17.10.2015.
19:43
Izvor: Beta

Jedan od zanimljivijih duela 14. kola Superlige biće odigran u nedelju u Novom Pazaru, gde gostuje zahuktala ekipa Čukaričkog.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

Trener fudbalera Novog Pazara Mladen Dodić rekao je danas da njegova ekipa želi da pobedom nad Čukaričkim nastavi seriju uspešnih rezultata na svom terenu.

"Pokušaćemo da osvojimo tri boda i ostanemo visoko kotirani. Spremni smo da pružimo maksimum, što se nije desilo na nekim utakmicama, da savladamo jakog protivnika i pokažemo da posedujemo kvalitet", rekao je Dodić novopazarskom Radiju sto plus.

Novi Pazar će sutra od 15 časova na Gradskom stadionu dočekati Čukarički u 14. kolu Super lige Srbije. Uoči ove utakmice, ekipa iz Beograda je na šestom mestu sa 21 bodom, dok su Pazarci osmi sa 18.

"Otkako sam preuzeo tim, ovo je najteža utakmica na našem stadionu. To je i dodatni motiv da budemo bolji nego do sada. Liga je takva da su najbitniji bodovi, svaka pobeda je dragocena",
ocenio je Dodić.

On je naglasio da je Čukarički pobedama nad Partizanom (1:0) i Jagodinom (2:0) pokazao da ima visoke ambicije.

"Kao ekipa su u samom vrhu na domaćoj sceni, a najbolje su organizovan klub. Poslednjim pobedama pokazali su da imaju ambicije kao prošle sezone, kada su osvojili Kup. Potvrdili su formu i ozbiljnost igračkog kadra, pa će sutra želeti isto što i mi", kazao je Dodić.

Trener Novog Pazara je ocenio da je šansa domaćina kolektivna igra u oba pravca.

"Jedino tako individualni potencijal dolazi do izražaja. Mislim da šansu imamo i posle prekida, iako su oni dominantni u toj fazi. Svesni smo da svaka greška moža biti kobna, pa ne smemo dozvoliti protivniku da stvara šanse. S druge strane, ubeđen sam da ćemo doći do svojih prilika i golova, pošto očekujem da popravimo efikasnost"
, rekao je Dodić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke