Pazarci pojačani, ili ipak nisu?

Autor: Beta Beta
četvrtak 08.09.2016.
15:10
Izvor: Beta

Prvenstvena pauza je okončana, a Pazarci posle burnog meča sa Zvezdom, sezonu nastavljaju utakmicom protiv Metalca.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Trener fudbalera Novog Pazara Zoran Marić rekao je danas da je njegova ekipa pokušala da iskoristi dvonedeljnu pauzu u prvenstvu na najbolji način, kako bi što spremnije dočekala nastavak takmičenja u Super ligi Srbije.

"Posle utakmice sa Crvenom zvezdom igrači su dobili kraći odmor, zatim je usledio mini-ciklus visokog opterećenja, a od ponedeljka smo u normalnom takmičarskom ritmu. Imali smo malo problema zbog sanacije terena na našem stadionu. Morali smo da se šetamo i idemo na veštačku travu, što igrači ne vole", rekao je Marić.

Pazarci su u finišu prelaznog roka produžili ugovor sa Irfanom Vusljaninom, a angažovali su još Bojana Zogovića, Milana Svojića, Kamerunca Ibrahima Validja, Uzbekistanca Muroda Radjabova i Nigerijca Kristijana Cideru.

"Pokazalo se da na nekim pozicijama nemamo adekvatne zamene i tražio sam da se pojačamo. Za razliku od Borca, Radnika ili Bačke, nismo uspeli da dovedemo neka zvučna imena već igrače čije krajnje domete još ne znamo. Možda se kasnije nešto promeni, ali oni u ovom momentu nisu pojačanja kakva su nam potrebna", ocenio je Marić.

Novi Pazar je na 11. mestu u Super ligi Srbije sa sedam bodova i utakmicom manje, a u subotu će od 19 časova u osmom kolu gostovati Metalcu iz Gornjeg Milanovca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke