Pazarci odigrali ''utakmicu sezone''?!

Autor: Beta Beta
sreda 09.12.2015.
18:56
Izvor: Beta

Trener Novog Pazara Radmilo Ivančević rekao je danas da su njegovi fudbaleri protiv Jagodine morali da prevaziđu psihološku barijeru kako bi zabeležili pobedu.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Novog Pazara pobedili su danas na svom terenu ekipu Jagodine sa 1:0 u zaostaloj utakmici 19. kola Super lige Srbije.

"Ovo je za nas bila utakmica sezone. Posle dugog niza bez pobede, imali smo imperativ, morali dobiti po svaku cenu, a tada je najteže. Očekivo sam da uz podršku navijača prevaziđemo psihološku barijeru i upišemo bodove. Imali smo problema na početku meča, ali sam, kako je utakmica odmicala, verovao da ćemo imati snage da pobedimo", rekao je Ivančević.

"Nije bilo lako, po teškom terenu dali smo i zadnji atom snage. Gol je došao kao nagrada, a do kraja smo mogli postići još neki. Ovaj rezultat je za nas izuzetno dragocen, vredi više od tri boda, a nadam se i najavljuje bolje dane", ocenio je Ivančević.

Trener Jagodine Miljojko Gošić žali za propuštenim prilikama svojih fudbalera u prvom poluvremenu.

"Poraz od Pazara u Jagodini je bio bolan, četvrti u nizu, ali stojički smo ga podneli. Dobro smo otvorili utakmicu, imali prečku i otvorene šuteve ka golu rivala. Domaćin je u prvom delu bio pod psihološkom barijerom, mi smo to iskoristili, ali nismo krunisali. Pazar je u drugom delu imao inicijativu, onda je u finišu usledio dribling našeg mladog igrača, oduzeta mu je lopta i primilo smo gol",
kazao je Gošić.

On je dodao da je publika u Novom Pazaru vredjala tehničku klupu Jagodine.

"Nezadovoljan sam jer je naša tehnička klupa doživela uvrede od dela publike, ali to ne baca senku na pobedu Novog Pazara. Treba, ipak, energiju usmeriti ka terenu", dodao je Gošić.

Novi Pazar posle 20 odigranih utakmica zauzima 11. mesto sa 23 boda, dok je Jagodina 14. sa 16.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke