Pazarci bi da protiv ''Lala'' nadmaše sebe!

Autor: Beta Beta
utorak 15.12.2015.
15:40
Izvor: Beta

Ekipa Novog Pazara će jesenji deo sezone završiti utakmicom protiv Vojvodine na svom terenu.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Trener Novog Pazara Radmilo Ivančević rekao je danas da njegovi fudbaleri mogu do uspeha protiv Vojvodine samo ako nadmaše svoje trenutne mogućnosti.

"Posle poraza u Subotici, okrećemo se Vojvodini. Želimo pobedu, ali važno je i da ne izgubimo. Za tako nešto neophodno je da uložimo maksimum napora, pa će igrati oni koji su spremni za takav pristup",
rekao je Ivančević na konferenciji za novinare.

Novi Pazar će sutra od 13.00 biti domaćin Vojvodini u 22. kolu Super lige Srbije, poslednjem u jesenjem delu sezone. Novosađani su četvrti sa 34 boda, dok je Pazar na 11. mestu i ima 11 bodova manje.

"U usponu su forme. Dolaskom trenera Nenada Lalatovića i povratkom veziste Mirka Ivanića to je potpuno drugi tim. Igraju dobro u poslednje vreme, imaju pozitivnu atmosferu i kvalitet, što se za nas, iskreno, baš i ne može reći", ocenio je Ivančević.

On je naglasio da četiri utakmice u deset dana predstavljaju opterećenje za Novi Pazar, koji nema veliki izbor igrača.

"Izgubili smo neke utakmice koje nismo smeli, to stvara psihološke probleme. U Subotici nismo igrali ništa posebno, ali funkcionisali smo do blokade kod primljenog gola. Sedam igrača našlo se iza lopte, delovalo je kao da smo na malom fudbalu. Nemamo fond igrača za ovakav ritam, umor čini svoje", kazao je Ivančević.

Novi Pazar je u prethodnih devet superligaških utakmica protiv Vojvodine zabeležio pobedu i osam poraza.

"Ne verujem previše u tradicije, tu su da se ruše. Nisam znao da tako retko gube od Pazara, ali potrudićemo se da ovog puta izgube", rekao je Ivančević.

Trener Pazara neće imati u timu povređenog Stefana Aškovskog, dok će Jovan Damjanović pauzirati zbog kartona. Ulaz na tribine je besplatan, ali neophodno je da gledaoci, počev od srede u 10 časova, preuzmu ulaznice na biletarnicama Gradskog stadiona.

"Nadam se publici u većem broju, potrebna nam je podrška na kraju naporne polusezone, a verujem da ćemo mi da smognemo snage i odužimo im se dobrim rezultatom",
kazao je Ivančević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke