Pazar dobio novog sponzora!

Autor: Beta Beta
petak 11.07.2014.
16:06
Izvor: Beta

Fudbalski klub Novi Pazar i klinika Adžibadem iz Turske potpisali su danas u Beogradu ugovor o saradnji.

learnistanbul.com
learnistanbul.com

Povezane vesti

Ugovor o saradnji potpisali su generalni sekretar novopazarskog superligaša Redžep Korać i direktor marketinga turske klinike Čagri Ilk.

"Drago nam je što šmo uspostavili partnerstvo s gigantom, koji je posle naših najtrofejnijih klubova prepoznao i Novi Pazar kao brend srpskog fudbala."

"Nadam se dugoj i uspešnoj saradnji"
, rekao je Korać radiju Sto plus.

Predviđeno je da saradnja Novog Pazara i Adžibadema traje dve godine. Potpisivanjem ugovora Adžibadem je postao zvanični sponzor čime je igračima omogućeno da besplatno koriste medicinske usluge bolnice Adžibadem za povrede zadobijene na treningu ili na utakmici. Adžibadem takođe obezbeđuje besplatne sistematske preglede za igrače prvog tima u svojim bolnicama u Turskoj pred početak sezone.

Adžibadem je drugi po veličini zdravstveni sistem u svetu i vodeći zdravstveni sistem u Turskoj gde posluje od 1991. godine. Bolnice su opremljene najsavremenijom medicinskom opremom i pratećom infrastrukturom, u kojima se pruza visoko-kvalitetna usluga. U njima radi iskusan tim stručnjaka koji broji preko 2.500 lekara i 4.000 medicinskih sestara. Sveobuhvatna dijagnostika i usluge lečenja se pružaju u 17 opštih bolnica. U Adžibademu se izvode najkompleksnije intervencije koje zahtevaju visoku tehnologiju i veliko iskustvo lekara.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke