Pavlović: "Važan je kontinuitet"

Autor: Beta Beta
četvrtak 14.05.2015.
15:27
Izvor: Beta

Fudbaleri Čukaričkog pokušaće da ostvare još dve pobede do kraja sezone kako bi zadržali kontinuitet dobrih igara pred finale Kupa i početak kvalfikacija za Ligu Evrope.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Vezni fudbaler Čukaričkog Andrija Pavlović rekao je danas da se ekipa pobedom nad Jagodinom odužila navijačima za poraz iz jesenjeg dela prvenstva i dodaje da tim do kraja sezone mora da zadrži kontinuitet dobre igre.
 
"Bila je dobra utakmica, bitna za nas bez obzira što nema rezultatski značaj. Važno nam je da zadržimo kontinuitet dobrih igara. Jagodina nam ne leži i ovo je bila prilika da se odužimo za poraz na Brdu", rekao je Pavlović za klupski sajt dan nakon utakmice.

Čukarički je juče na gostovanju u 28. kolu Superlige Srbije savladala Jagodinu sa 1:0.

"Ovaj put smo utakmicu bolje pripremili, uspeli smo da zaustavimo njihove napade koje prave više po boku i da preuzmemo posed lopte na sredini terena gde smo držali loptu u našem posedu i stvarali šanse", ocenio je Pavlović.

On je rekao da protiv Vojvodine 29. kolu Superlige očekuje neizvesnu utakmicu.

"Oni igraju otvorenije, napadački, imaju mlade školovane igrače. Nama to odgovara, nemamo nikakve kalkulacije, izaćićemo otvoreno da pobedimo kao i svaku utakmicu što igramo i nadam se pobedi", kazao je Pavlović.

Utakmica 29. kola prvesntva Srbije igraće se u subotu na Banovom brdu od 17.00.

Čukarički posle 28. kola zauzima treće mesto na tabeli sa 57 bodova, jedan manje od drugoplasirane Crvene zvezde.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke