Pavićević - Nigde kao u Zvezdi!

Autor: Darko Mitrović
sreda 02.07.2014.
13:21
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Poput one navijačke pesme ''Niko Zvezdo nema to što imaš ti'' i najiskusniji prvotimac crveno-belih Savo Pavićević smatra da mu nigde ne bi bilo bolje u ovom trenutku, nego u Crvenoj zvezdi.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Posle velikih finansijskih problema, koji su doveli i do Zvezdine suspenzije iz evropskih takmičenja, mnogi prvotimci crveno-belih su razmišljali o odlasku, neki su to već i učinili, ali ne i Savo Pavićević, 33-godišnji defanzivac, koji je za kratko vreme uspeo da se nametne u crveno-belom dresu i da značajan doprinos osvajanju šampionske titule u protekloj sezoni.

Pripreme za novu sezonu se polako ''zahuktavaju'', u međuvremenu su došli i novi ljudi u upravu, očekuju se i pojačanja, a pavićević poručuje da mu je u Zvezdi najlepše.

''Sve vreme sam želeo da ostanem u Zvezdi! Imam 33 godine i mislim da svojim iskustvom mogu da pomognem klubu u daljim izazovima. Teško da postoji ponuda koja bi u ovom trenutku bila i blizu renomea Crvene zvezde. Meni je ovde lepo'', poručio je Pavićević.

On takođe dodaje i da ga ohrabruju prvi potezi nove uprave i veruje da za Zvezdu dolaze bolji dani.

''Vidim da Uprava radi i pokušava da popravi situaciju u kojoj smo se našli i to me raduje. Nadam se da će stići i pojačanja, ali ima još dosta vremena do početka prvenstva, dovoljno i da se pripremimo, kao i da se eventualna pojačanja uklope u naš tim'', zaključio je Pavićević.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke