Paunović: "Učinićemo sve da ponovo obradujemo narod"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 11.06.2015.
14:44
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Selektor omladinske reprezentacije Srbije Veljko Paunović rekao je da su pripreme za duel sa Amerikom uveliko u toku i da će njegovi izabranici učiniti sve kako bi ponovo obradovali naciju.

fifa.com
fifa.com

Povezane vesti

Ljubitelji fudbala u Srbiji još uvek rekapituliraju dešavanja sa meča koji su naši omladinci odigrali protiv Mađarske u osmini finala Svetskog prvenstva na Novom Zelandu ali u taboru "Orlića" nema vremena za ostvrtanje na ono što se dogodilo.

Momci su nakon plasmana u četvrtfinale spakovali kofere i zaputili se u Oklend gde ih u nedelju očekuje utakmica četvrtfinala planetarne smotre za igrače do 20 godina.

"Fudbal je čudesna igra i ispisuje neverovatne priče, takva je bila i naša utakmica osmine finala. Ovi momci su pokazali od kakvog su materijala napravljeni, oni su pobednici, oni nikad ne odustaju. Zato i prave ovakve rezultate" još jednom je pohvalio svoje igrače selektor Paunović.

Naredni protivnik reprezentacije Srbije biće selekcija Sjedinjenih Američkih Država a selektor Veljko Paunović obećava da će "Orlići" uraditi sve da još jednom obraduju naciju.

"Čim smo se probudili posle utakmice sa Mađarskom, počeli smo da razmišljamo o sledećoj utakmici. Sada činimo sve da se dobro pripremimo i da nastavimo da radujemo naš narod. Čuli smo da se u Srbiji slavilo kao da je Nova godina i drago nam je zbog toga. Ovi momci su ti zaslužili, jer su pravi šampioni. Idemo dalje, znamo šta nam je cilj, polako koračamo ka njemu" zaključio je Veljko Paunović.

Četvrtfinalni susret selekcija SAD i Srbije zakazan je za nedelju, 14. jun od 06:30 po srednjeevropskom vremenu a meč će biti odigran na "Nord Harbur" stadionu u Oklendu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pera Zambula opet
Friday, 12.06.2015
00:56

Napred orlici i bravo za momke i Paunovica :) ajmo svim slilama napred :)

avatar
Coa
Thursday, 11.06.2015
15:45

meni se svidja sta ovaj covek radi, uci ove momke da ginu jedan za drugog, da se ne predaju do kraja, da se ne valjaju po terenu, da postuju protivnika ali i da pokazu sportsku driskos u svakoj situaciji... ne znam mozda sam zavaran dobrim rezultatima pa mi se cini ali sam trenutno odusevljen... Idemo momci, samo hrabro!