Paunović poručio Partizanu: ''Nemojte više da nas zbunjujete!''

Autor: Darko Mitrović
subota 12.07.2014.
21:14
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Selektor naše omladinske reprezentacije Srbije Veljko Paunović i dalje je zbunjen porukama koje stižu iz Partizana, a u vezi sa nastupima Živkovića i Pantića na Evropskom prvenstvu.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Evropsko prvenstvo u Mađarskoj je na pragu, Srbija brani titulu iz Litvanije, a selektor Veljko Paunović i dalje ne zna da li će imati na raspolaganju dvojicu odličnih fudbalera Partizana - Danila Pantića i Andriju Živkovića.

U izjavi ''Novostima'', Paunović tvrdi da ne bi ni izlazio i javnost pozivanjem dvojice talentovanih fudbalera da prethodno iz Partizana nije imao potvrdu da će im biti dozvoljeno da nastupaju na Evropskom prvenstvu. Međutim, posle toga su usledili problemi...

Na kraju, Paunović je još jednom pozvao nadležne u Partizanu da se konačno oglase ovim povodom i jasno kažu hoće li pustiti svoje igrače u reprezentaciju.

''Ja računam na Živkovića i Pantića u mečevima grupne faze i očekujem ih 15. jula posle meča sa Faranima. Ako u Partizanu ne mogu da se dogovore, onda neka to javno i kažu, a ne da zbunjuju i nas i javnost'', poručio je Paunović, a prenose ''Novosti''.

Podsetimo, Evropsko prvenstvo počinje 19. jula i trajaće do kraja meseca.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke