Paunović: "Omladincima ne treba zameriti šta god urade u Albaniji"

Autor: Beta Beta
ponedeljak 05.10.2015.
14:51
Izvor: Beta

Selektor šampionske generacije srpskih omladinaca Veljko Paunović rekao je danas da mu je drago što se na neke od njegovih fudbalera računa i u A reprezentaicji.

Beta/
Beta/

Povezane vesti

Ćurčić je pozvao trojicu omladinaca koji su pod Paunovićevim vođstvom osvojili Svetsko prvenstvo na Novom Zelandu.

"Jako mi je drago što selektor Radovan Ćurčić računa na njih i što će im pružiti priliku. Najteže će biti ostati miran, u teškom ambijentu, pogotovo za te mlade momke. Ali, mislim da su oni sposobni i očekujem od njih da budu pravi i daju sve od sebe. Niko ne treba da im zameri rezultat, kakav god bude bio", rekao je Paunović novinarima u Beogradu.

U konkurenciji za susret sa Albanijom, koji će se 8. oktobra igrati u Elbasanu, biće Predrag Rajković, Andrija Živković i Sergej Milinković-Savić.

"Ubeđen sam da će rezultat biti pozitivan ako svako ko bude izašao na teren bude zadržao mirnoću i radio ono što selektor bude tražio od njega i ispuni najbolje što može svoj zadatak, a pritom da ima na umu da predstavlja svoj narod i sve vrednosti koje imamo", istakao je Paunović.

Srbija će gostovati Albaniji 8. oktobra, dok će tri dana kasnije dočekati Portugal, u poslednjim kvalifikacionim utakmicama za Evropsko prvenstvo.

Kada je reč o narednom angažmanu Veljka Paunovića, on je rekao da je njegova budućnost vezana za fudbal, u kom uživa, i da se priprema za sledeći korak.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke