Paunović: "Nikad nije bilo važnije!"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 09.06.2015.
11:19
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Selektor omladinske reprezentacije Srbije Veljko Paunović rekao je da se "Orlići" neće zadovoljiti plasmanom u drugi krug te da je siguran da će njegovi izabranici iskoristiti šansu koja im se ukazala.

fifa.com
fifa.com

Povezane vesti

Manje od 24 časa ostalo je do početka utakmice osmine finala Svetskog prvenstva za igrače do 20 godina između selekcija Srbije i Mađarske.

Sjajnim igrama u grupnoj fazi takmičenja "Orlići" su kao prvoplasirana selekcija u grupi "D" obezbedili plasman u eliminacioni deo turnira, a sada je na redu duel sa severnim susedima.

"Ovo je za nas najvažnija utakmica koju smo igrali. Nema razmišljanja ni o Americi, ni o Kolumbiji, ne interesuje nas druge ekipe" poručuje selektor Veljko Paunović.

Kormilar omladinske reprezentacije tvrdi da su momci svesni šanse koja im se ukazala i da će dati sve od sebe da je iskoriste na pravi način.

"Hoćemo da idemo dalje, ne želimo da se zadovoljimo plasmanom u drugi krug. Pred nama je velika šansa, siguran sam da je nećemo ispustiti" kaže Paunović.

Vezni fudbaler Crvene zvezde Marko Grujić mogao bi da dobije veću minutažu na sutrašnjoj utakmici, imajući u vidu da je Sergej Milinković-Savić suspendovan zbog parnih žutih kartona.

"Odlično smo motivisani za utakmicu, radujemo se što ćemo igrati u osmini finala jednog ovakvog takmičenja, a ko će istrčati na teren najmanje je bitno. Pokazali smo svetu da Srbija ume da igra vrhunski fudbal, a sada imamo i obavezu više, jer se od nas očekuje dosta" kaže Marko Grujić.

Dan uoči utakmice FIFA je obelodanila ko će deliti pravdu u duelu Srbije i Mađarske a selektor Veljko Paunović bio je zadovoljan izborom Antonija Lahoza za glavnog arbitra.

Utakmica 1/8 finala Svetskog prvenstva za igrače do 20 godina između selekcija Srbije i Mađarske zakazana je za sredu od 06.00 po srednjeevropskom vremenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke