Paunović: "Naši momci pišu istoriju!"

Autor: Miloš Marković
sreda 17.06.2015.
13:15
Izvor: Sportske.net

Smiren i staložen kako i dolikuje selektoru mladih fudbalera, Veljko Paunović istakao je značaj današnje pobede.

fifa.com
fifa.com

Povezane vesti

Srbija je slavila u polufinalu Svetskog prvenstva, savladan je Mali rezultatom 2:1, nakon produžetaka.

Paunović nije propustio priliku da na startu svog izlaganja nakon utakmice čestita rivalu, koji se pokazao kao izuzetno tvrd orah za naše Orliće.

"Pre nego što kažem bilo šta o svom timu, želim da čestitam Maliju na odličnoj partiji i sjajnom fudbalu koji su pružili. Želim im sve najbolje, siguran sam da ih oečkuje blistava budućnost."

"Zaista su me imopresionirali. Borili su se junački, očekivali smo da će nam stvoriti probleme, bilo nam je teško protiv jako fizički spremnog rivala."
, rekao je Paunović, koji kaže da će upravo na tom polju morati da se poradi za finale.

"Fizička sprema i energija su stvari na kojima moramo da radimo. Danas smo imali problema upravo fizičke prirode, ne zaboravimo da nam je ovo treći vezani meč koji odlazi u produžetke." podsetio je Paunović.

Ponosan je selektor Srbije, kaže da su njegovi momci pobedili za svoj narod, za svoju zemlju koja se i dalje oporavlja od teškog perioda koji je iza nje.

"Ova pobeda mnogo znači našim ljudima u Srbiji."

"Momci daju sve od sebe, ovim pobedama i rezultatima pišu istoriju za ovaj tim, za sebe i za njihovu zemlju.",
zaključio je selektor.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Wednesday, 17.06.2015
18:49

Možda ne svi, ali za početak makar nekoliko njih. Na primer, 5, 6 za početak: Rajković - Gajić, Ivanović, Nastasić, Antonov - Matić, Maksimović - SAŠA ILIĆ (Sergej) - Živković, Mitrović, Tadić (L. Marković).

avatar
magister
Wednesday, 17.06.2015
18:45

BRAVO! Bravo!!! b r a v o ! ! ! UUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!

avatar
jv
Wednesday, 17.06.2015
18:12

Vec smo izgubili sve sanse za plasman, ove momke u A selekciju da se uigravaju. Jos Jovic, Mitrovic,Markovic,Tadic,Kolarov,nIvanovic,Matic(nadam se da nisam nekog preskocio) i Antic za selektora i imamo buducnost.

avatar
Goran Zdravkovic
Wednesday, 17.06.2015
14:39

Paun za selektora a ovi klinci njih 20 odmah u A selekciju, plus, Obradovic, Matic, Mitrovic iz trenutno A selekcije, plus mladi Dmitrovic, Petkovic, Radoja, Srnic i Kostic, plus mozda dati sansu Risticu i Jovicu, i igrati sa tim igracima naredna 3 ciklusa pa sta naprave, naprave, ako nista onda opet tada neke nove klince...

avatar
Grobar92
Wednesday, 17.06.2015
16:51

A Stojkovic ili kao zvezdas ga ne gotivis ???

avatar
Goran Zdravkovic
Wednesday, 17.06.2015
23:23

mator je, a pored Rajkovica, Zivkovica, Dmitrovica, pa jos mladjih Milinkovica Savica i Manojlovica nema sta da trazi...

avatar
Branislav
Wednesday, 17.06.2015
13:36

Svaka cast! Ne bi mi bilo zao da ove momke sve gurnemo u A selekciju pa neka nas svi prase jedno 3-4 godine....ali zato posle toga kad se uigraju...ne smem ni da zamislim sta bi bilo. A ovi sto posecuju splavove posle poraza od Danske, neka se pripreme samo za svoje klubove i neka gledaju kroz taj krvavi dinar...

avatar
MixEr
Wednesday, 17.06.2015
13:31

Da fizčki su jači, brži su...al pored toga imaju par tehnički dobro potkovanih igrača. Dobro je da smo ih prošli. Bili su ozboljan rival. Čestitke momcima na disciplini. Neka samo tako nastave!

avatar
iskusna vezara
Wednesday, 17.06.2015
13:22

bravo paune zverino

avatar
Forza Napoli
Wednesday, 17.06.2015
13:18

Dajte ljudi da se pokrene neka akcija,da bar do kraja seniorskih kvalifikacija,ova mlada ekipa sa Paunovicem odigra.Ionako smo vec ispali,dajte da vidimo kako bi funkcionisalo.Bar bi izginuli na terenu