Paunović: "Da sam znao, ne bih izašao na balkon!"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 24.06.2015.
11:34
Izvor: Sportske.net

Skandal koji je visoki funkcioner grada Beograda Goran Vesić napravio u ponedeljak uveče zaprepasio je i Veljka Paunovića koji je priznao da ne bi ni izašao na balkon da je znao šta se događa iza kulisa.

Beta/
Beta/

Povezane vesti

Umesto da danima nakon titule prvaka sveta pričamo o velelepnom dočeku koji je "Orlićima" upriličen u ponedeljak uveče dogodilo se skandal koji je sve ono lepo stavio u drugi plan.

Samovolja gradskog menadžera srpske prestonice dovela je do toga da ljudi koji su svojim radom omogućili omladinskoj reprezentaciji da se ostvari nezapamćen rezultat ostanu bez svog mesta na balkonu Skupštine grada Beograda.

Savu Miloševiću i Mitru Mrkeli, legendama srpskog fudbala Goran Vesić je zabranio da sa selektorom Paunovićem i fudbalerima proslave titulu prvaka sveta. Takav postupak uvredio je i selektora koji je priznao da se ne bi popeo na balkon da je znao šta se dešava iza kulisa.

"Da sam znao u trenutku da se ovo događa iza naših leđa, ne bih izašao na balkon! Ni ja, ni igrači! Nismo, međutim, bili svesni šta se sve događa a sve sam saznao po završetku proslave" rekao je Paunović za "Sport".

Fudbalski savez Srbije reagovao je nakon skandala zvaničnim saopštenjem za javnost u kojem su osuđene "nacističke metode" Gorana Vesića koji posle svega još uvek nije izašao u javnost kako bi se oglasio i izneo svoju verziju priče.

Jasno je, međutim, da je i ovoga puta lični interes ili bolje rečeno samovolja pojedinca uticala na to da jedan prelep događaj padne u senku stvari koje nemaju veze sa sportom i velikim uspehom naših omladinaca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DrMo
Wednesday, 24.06.2015
15:46

Ostrasceni navijaci CZ su rak rana srpskog sporta, nista im nije sveto samo da bi ostvarili svoj cilj- OKUPIRALI SU KSS, SAD TO ISTO HOCE I SA FSS !!!

avatar
Marko Djordjevic 035
Thursday, 25.06.2015
02:42

Teorije zavere...Strasno sta vi izmisljate samo da bi blatili najveci srpski sportski brend.

avatar
Thursday, 25.06.2015
11:10

zvanicno najveci srspki brend za ovu godinu je KK Partizan , pa ti vidi ko izmislja ... uplati lepo vreme u igraonici u koju ides , izadji na internet i ukucaj ... jos ako znas da citas bice ti sve jasno , ako ne znas , nadji nekog da ti pomogne ...

avatar
Bata
Wednesday, 24.06.2015
13:32

Stvarno mi je žao što nisu svi sišli sa balkona,a na njega poslali Vesića da pobere lovorike za svoj doprinos sportu

avatar
gosfkcz
Wednesday, 24.06.2015
12:56

Politika u svakoj i najsitnijoj pori naseg drustva ne dozvoljava nam da zivimo,da se lecimo,da imamo pravedna sudjenja,da skolujemo decu,da se radujemo sportskim uspesima. Kada neko i pored tih otezavajucih faktora uspe u onome cime se bavi oni ga sojataju,fotografisu se a ako nije politicki podoban ne daju mu ni da se raduje svojim uspesima. To nije tako sada,bilo je i bice. Teraju nas iz zemlje.

avatar
Nikola Spasic
Wednesday, 24.06.2015
12:36

nisu deca i paun krivi sto u nasem savezu uvek ima svadja i trzavica pa cak i u vreme slavlja...to je ogledalo nasih pravih sportskih radnika i nekih funkcionera koji bi da sebe stave i izbace u prvi plan narocito kad imamo rezultate.pozdrav

avatar
The Gunners167
Wednesday, 24.06.2015
11:54

Bitno je da je nastupao lexingtom sa pesmom Dobro da nije vece zlo--SRAMOTA

avatar
Povratak kraljaBAN23
Wednesday, 24.06.2015
11:53

Trebao je FSS da povuče kompletnu svoju delegaciju pa da se Vesić sa balkona obrati naciji, da vidimo šta narod misli o njegovim uspesima.