Paunović: "Da još jednom pokažemo lavovsko srce"

Autor: Miloš Marković
petak 12.06.2015.
14:27
Izvor: Sportske.net

Orlići se aktivno spremaju za meč sa Amerikom, ne posustaju ni pred problemima koji se pred njih postavljaju.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

U nedelju 14.juna od 16.30 po lokalnom vremenu (06.30 po srpskom) izabranici Veljka Paunovića igraju četvrtfinale na Prvenstvu sveta na Novom Zelandu.

Na prelepom "North Harbour" stadionu u Oklandu naše mlade momke očekuju vršnjaci iz Sjedinjenih Američkih Država, koji će igrati bez trojice standardnih prvotimaca.

Ipak, niko se u našem taboru ne zavarava.

"Protiv Mađarske, naš tim je položio veliki ispit zrelosti, i siguran sam da smo tom pobedom dobili dodatnu motivaciju i snagu da istrajemo do samog kraja. Isto tako teška, možda i teža utakmica nas čeka sa Amerikom, ali na ovakvom takmičenju lakih protivnika nema, naročito kad su u pitanju direktne eliminacije."

"Mi dobro poznajemo Amerikance, ali i oni poznaju nas, nema tu nikakvih tajni. Siguran sam da će moji momci još jednom pokazati kakvo lavovsko srce imaju.",
jasan je Veljko Paunović a prenosi sajt FSS.

Za razliku od Danejdina, gde je našoj selekciji na raspolaganju bio teren na kome su se igrale utakmice, takav 'luksuz' sada nije obezbeđen.

Predstavnici FIFA nisu dozvolili treninge na terenu 'Nort Harbur' jer se trava čuva za završnicu takmičenja.

Nisu vredele primedbe iz našeg tabora da je protivnik imao prilike i da trenira i da igra na tom terenu, za razliku od nas, organizatori su ostali neumoljivi.

Ipak, Paunović ističe da ništa nee poremetiti atmosferu i motivaciju.

"Ne dozvoljavamo da nas nijedan detalj poremeti, prilagodićemo se situaciji u kojoj se nalazimo. U Danejdinu smo bili kao domaći tim, sada smo u drugačijoj ulozi, ali to je deo takmičenja. Mi smo recimo imali sreću da smo manje putovali od nekih ekipa, sve četiri utakmice smo igrali u istom mestu... Prošetaćemo glavnim terenom u subotu, a posle toga idemo da treniramo na pomoćnom i sve je u redu.",
zaključio je selektor Veljko Paunović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Loris Karius
Friday, 12.06.2015
17:35

Videlo se koliko Sergej fali u prošloj utakmici.Onaj Filip Janković je mnogo loš.Sad kad je gotova Sergeju suspenzija svim snagama da oborimo Amere.Što bi rekao Paja Trošak u seriji Srećni ljudi,za taj jedan gol protiv amerikanaca nije mi žao ni 700 metaka :D

avatar
Amar Zo
Friday, 12.06.2015
14:43

Samo mirno i hladne glave!

avatar
ruud gullit
Friday, 12.06.2015
14:30

Moramo Amere da tucemo. Sa Sergejom i Mijatom od prvog minuta ja mislim da je to realna prica!