Paune, a da malo budeš koordinator?

Autor: Darko Mitrović
utorak 28.07.2015.
14:11
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Mladi stručnjak koji se na samim počecima svoje trenerske karijere može pohvaliti osvojenom titulom prvaka sveta odlučio je da krene u nove izazove. Ali, danas mu je iz FSS stigao novi predlog, u slučaju da se ipak predomisli...

fifa.com
fifa.com

Povezane vesti

Veljko Paunović je pre nekoliko dana obelodanio da posle osvojene titule sa U20 reprezentacijom Srbije na Svetskom prvenstvu na Novom Zelandu sada želi da se posveti klupskom fudbalu.

Međutim, u FSS ne žele da se baš tek tako odreknu usluga odličnog trenera. Danas je Paunu u čast priređen oproštajni koktel, ali možda se ispostavi da ovaj događaj označi i početak neke nove saradnje Paunovića sa Savezom.

Bar se oni tome nadaju.

Naime, kako prenosi ''Mondo'', u FSS su došli na ideju da Paunoviću sada ponude funkciju ''koordinatora rada između mlade i ''A'' reprezentacije''.

Naravno, Paunović se učtivo zahvalio na ovoj ponudi, poručio da će razmisliti o tome, ali je teško očekivati da bi mladi stručnjak mogao da prihvati bilo šta drugo osim ponude za mesto selektora seniorskog tima. Jer, posle osvojene titule prvaka sveta, bilo bi sasvim logično da Paun sa svojim momcima krene i ka Mondijalu u Rusiji.

Ali, to mesto odnedavno zauzima Radovan Ćurčić, sa kojim je dogovorena višegodišnja saradnja, a s obzirom na brojne promene selektora u proteklim mesecima, sada nije baš zgodno da se opet vrši ''rokada'' na klupi ''Orlova''.

Do nekog sledećeg neuspeha, a tada bi Paun mogao da bude veoma daleko...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
sashki
Tuesday, 28.07.2015
19:46

Cuj sta pise do nekog sledeceg neuspeha?? Pa ja mislim da smo do sad imali tih doboljno u stvari previse. I nije mi jasno kako to mogu da daju curicicu mandat na vise godina? Kako se ne razmislja uopste? Ili je to samo da bi tu neki bio da bi plasirao toletove ugrace!! Hoce li neko od igraca da se oglasi o ovome? Posle kad zavrse svi kao vidic onda ce mo da ih pljujemo, a covek prosto nije hteo da se lomi za toletovu privatnu reprezentaciju

avatar
Tuesday, 28.07.2015
14:34

Dajte Paunoviću neka vodi A reprezentaciju, vidi se da mu je to velika želja, a sigurno nije slabiji od Ćurčića dok je dovoljno perspektivan da rešimo pitanje selektora na nekoliko ciklusa (SP-EP-SP...)!

avatar
ManUtdSrbija
Tuesday, 28.07.2015
15:37

Samo sto bi FSS izgubio veliki novac ako bi raskinuo ugovor sa Curcicem, u tome je stvar, sto oni ne zele da se odreknu tog novca vec samo da trpaju u svoje dzepove. :)) Paun bi sa A reprezentacijom napravio dar-mar! FSS ako nece da gleda svoje interese vec interese reprezentacije, smenice Curcica sa Paunom.

avatar
jv
Tuesday, 28.07.2015
17:29

Slazem se s tobom,Paunovic je zaradio to mesto,ali ne moze,kako onda da Tole pozove u reprezentaciju svoje pulene? Njemu treba los trener koji je tu samo zato sto slusa,Curcic je idealan.