Pauljević – Opet Niš ili inostranstvo?

Autor: Miloš Marković
petak 06.02.2015.
11:49
Izvor: Sportske.net

Sudbina Branka Pauljevića je i dalje nejasna.

juznevesti.com
juznevesti.com

Povezane vesti

Otpisan od strane trenera Partizana, Marka Nikolića, koji je pre početka priprema istakao da ne računa na njegove usluge, Branko Pauljević aktivno traži rešenje svog statusa.

Brzonogi bek se nije izborio za put u Antaliju na drugi deo priprema, a već je obavio razgovor sa sportskim direktorom Ćirićem, kako bi se pronašlo rešenje.

Pred Pauljevićem je opcija nove pozajmice, iznova se pominje Radnički iz Niša.

Ipak, sam fudbaler Partizana ima želju da se oproba u inostranstvu, što je opcija koja je dosta teža za realizaciju znajući da je prelazni rok u većini liga okončan i da je Pauljević fudbaler koji je pod ugovorom sa crno-belima.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nemam pojma
Friday, 06.02.2015
13:43

Pauljević je bio najlošiji igrač na pripremnim utakmicama, direktni krivac za nekoliko golova. Možda u nekom drugom klubu proigra, za Partizan nije. FKP treba polako da se rešava usluga igrača koji ne zadovoljavaju kriterijume kvaliteta i svesti pogon na razumnu meru od 25 igrača.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Friday, 06.02.2015
16:06

Tako sam i ja pričao, jedino što sam se nadao da će Pauljević ove zime pokazati da je dovoljno dobar igrač za Partizan... Treba se rešiti nekoliko igrača i imati 24 igrača u klubu. Pauljeviću želim da dobije koju ponudu iz Kine, Južne Koreje, Japana, Kazahstana i time sam sebe obezbedi a i Partizan će zaraditi.

avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Saturday, 07.02.2015
19:26

I ja se nesto secam da su bile u igri tri godine, ali to je obavijeno i velom tajne zato sto je dosao kao kompenzacija za M. Scepovica:-)

avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Saturday, 07.02.2015
14:04

Ni ja ne bih prodao Ivana Petrovica pre leta iz istog razloga, Luka bi morao da bude prodat manje-vise po bilo kojoj ceni, a Marinkovica bih prodao ako bude utanaceno da predje Alivodic, a u suprotnom neka ostane i on do kraja ove sezone isto kao i I. Petrovic. Ne vidim kako bi neko mogao da nam ponudi 500 hiljada za Nemanju Kojica, ali mozda se i takvo cudo desi, ko zna:-D Primetio sam da na TM za cak sedam nasih igraca (Z. Zivkovic, Kljajic, Pauljevic, Bandalovski, Balazic, N. Petrovic i Grbic) ne pise kad im istice ugovor. Za Ivana (Bandalovskog) znam da je potpisao sa nama na godinu i po dana, za Gregora da je na dve godine, ali za ovu petoricu nista ne znam.

avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Saturday, 07.02.2015
01:56

Treba uvek da imamo 25 ili 26 igraca zajedno sa trecim golmanom. Pauljevic, Ostojic, Markovic, Ivan Petrovic, Pantic, Luka, Marinkovic i Kojic su na prodaju! Sada i ne treba pustiti Markovica i Kojica, ali u letnjem prelaznom roku sigurno da treba dozvoliti ovima da odu:-D Inace, moram da naglasim da Ostojicu i Markovicu istice ugovor pa i ne mozemo da zaradimo od njih, ali mozda je bolje da ostavimo u timu ovog drugog radi sirine kadra jer smo zavrsili sa dovodjenjem na moju veliku zalost zato sto sam ocekivao jos samo Alivodica pod uslovom da prvo prodamo Marinkovica, Luku bih svakako pustio:-D P.S. S obzirom da sam vec pisao o Milanu, samo da se korigujem u delu Bonere, Meksesa i Esjena, njima 30.06. takodje istice ugovor...

avatar
ujka Vanja
Friday, 06.02.2015
16:14

Pored Pauljevica treba se zahvaliti:Marinkovicu,Markovicu,Kojicu,Luki.