Partizanu stiglo pismo podrške od evropskog šampiona!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 06.12.2015.
13:12
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

A podrška je Partizanu ovih dana potrebnija nego ikad!

BETAPHOTO/MILOS MISKOV
BETAPHOTO/MILOS MISKOV

Povezane vesti

Poraz od Vojvodine (0-2) je već pao u drugi plan, mada je sam po sebi velika opomena pred ono što crno-bele očekuje u četvrtak protiv Augsburga.

U Humskoj će se te večeri voditi istorijska borba za evropsko proleće, što je prva ovakva prilika koja se Partizanu ukazala posle dugih deset godina.

U iščekivanju tog susreta, pismo podrške fudbalerima aktuelnog srpskog šampiona uputio je naš najbolji plivač Velimir Stjepanović, evropski prvak u velikim i malim bazenima i veliki navijač Partizana.

''Momci, svim srcem sam uz vas i Partizan! Igrajte jako i pametno i siguran sam da ćemo zajedno da se radujemo novim pobedama u Evropi i na proleće 2016!

Što se domaćeg prvenstva tiče, Partizan volimo i kad pobeđuje i kad gubi! Ne brinite, možda je minus veliki, ali borba traje do kraja! Nema predaje.

Velimir Stjepanović'',
piše popularni Velja, što možete da vidite i u prilogu.

Foto partizan.rs

pismo

Na zvaničnom sajtu crno-belih, Velja je objasnio i kako se rodila njegova ljubav prema klubu iz Humske.

''Ne sećam se kada sam tačno počeo da navijam za Partizan, sećam se da je to bilo baš od malih nogu. Nekako mi je lepo zvučalo kad čujem 'crno-beli'.

Kako sam rastao, tako sam krenuo aktivnije da pratim rezultate i mečeve, pogotovo od kako sam krenuo da plivam za PK Partizan.

Pošto retko dolazim u Beograd, uglavnom fudbalere pratim preko televizije i interneta, a želja mi je da ih uživo bodrim na našem stadionu prvom narednom prilikom''
, objasnio je Stjepanović, koji se ubrzo oglasio i na Tviteru.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
degrobarizator
Sunday, 06.12.2015
16:08

E moj veljo, vecina njih vise mrzi nase nego sto voli svoje, a o cestitkama tek ne treba pricati. Mozda te i poslusaju....

avatar
Legenda BDS
Sunday, 06.12.2015
15:14

Barem ja cirilicom pisao

avatar
delije sever NS
Sunday, 06.12.2015
14:31

Minus je sada veliki,na kraju ce biti ogroman :) Ali nije frka,borite se i treba-samo vebajte penale,da bi ste nesto pogodili kad vam se pokloni isti,daj ne brukajte se vise,zavrsicete u plejautu ako ovako nastavite.

avatar
116 GODINA VELICINE
Sunday, 06.12.2015
14:14

Stjepanovic Velja!