Partizanu slađi bod u mraku "Marakane"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 25.04.2015.
20:40
Izvor: Sportske.net

Utakmica koju nazivamo srpskom fudbalskom svetkovinom završena je bez golova a meč je počeo sa 40 minuta zakašnjenja zbog sukoba huligana.

partizan.rs/MiroslavTodorović
partizan.rs/MiroslavTodorović

Povezane vesti

148. "večiti derbi" završen je remijem bez golova (0:0) a utakmicu su obeležili sukobi huligana i loše osvetljenje zbog kojeg je veći deo meča odigran u polumraku!

Crvena zvezda: Rajković – Cvetković, Pavićević, Jovanović, Anđelković – Kovačević – Lazović, Stojanović (od 66' Ristić), Katai, Jović (od 90' Orlandić) – Parker (od 83' Bosančić)

Partizan:
Ž. Živković – Bandalovski, Balažic, B. Ilić – Volkov – Drinčić, Brašanac (od 88' Marković) – A. Živković, Babović, S. Ilić (od 73' Šaponjić),  Grbić (od 93' Ninković)

Kako je tekao susret pročitajte OVDE!

Derbi susret 24. kola Jelen Superlige između Crvene zvezde i Partizana počeo je sa 40 minuta zakašnjenja usled divljanja huligana koji su se nakon međusobnih sukoba ustremili na policiju.


"Navijači" Partizana sa istočne tribine krenuli su ka severnoj, odakle su "navijači" Zvezde krenuli ka njima i nekoliko minuta pre početka utakmice došlo je do sukoba. Huligani su se gađali bakljama i stolicama, a zatim je na tribine ušla žandarmerija i odvojila ih.

Nakon toga, započeo je sukob "navijača" Zvezde i žandarmerije na severnoj tribini, kada su pristalice crveno-belih gađali žandarmeriju stolicama i raznim predmetima.

Više o sukobima zbog kojih je kasnio derbi možete porčitati OVDE!

Sudija Milorad Mažić izveo je ekipe na teren 40 minuta nakon termina predviđenog za početak utakmice a utisak je da su izabranici Nenada Lalatovića imali veći problem zbog činjenice da je start 148. "večitog derbija" odložen.

Prvo poluvreme proteklo je u znaku Partizanove dominacije koja je uminula oko dvadesetog minuta, ali Zvezda osim udarca Darka Lazovića u tim momentima nije uspela da uradi ništa konkretno.

Crno-beli su tokom prvih 45 minuta uputili tri udarca ka golu Predraga Rajkovića ali su sva tri završila van okvira gola mladog reprezentativca Srbije.

Najbolju šansu u prvom delu igre propustio je Stefan Babović u 31. minutu kada ga je Saša Ilić spojio sa golom, ali iskusnom veznom igraču nije bilo dovoljno to što je na šest metara od gola ostao sam "kao duh" pa je levom nogom loptu poslao pored desne stative.

Babovićev promašaj možete pogledati OVDE!

Pomenuti udarac Darka Lazovića jedini je detalj vredan pomena kada je Crvena zvezda u pitanju. Živko Živković se u 23. minutu postarao da mreža Partizana ostane mirna a osim te intervencije debitant na "večitom derbiju" nije imao previše posla do odlaska na odmor.

Formacija i taktika koju je Zoran Milinković pripremio za "večiti derbi" pokazala se sjajnim potezom iskusnog stručnjaka pošto su crno-beli dominirali na sredini a domaćin nije imao načina da preuzme kontrolu nad igrom u svoje ruke.

Crvena zvezda je bolje ušla u drugo poluvreme, u ranoj fazi igre pokazala da će biti odlučnija no u prvih 45. minuta, a najbolje prilike tokom prvih deset minuta nastavka imali su Vukašin Jovanović i Džošua Parker.

Dominacija domaćeg tima prekinuta je u 60. minutu kada Partizan za samo dva minuta uspeva da napravi dve velike prilike pre golom Predraga Rajkovića.

Najpre je Darko Brašanac posle kontranapada šutirao u bliži ugao gola Crvene zvezda a nakon intervencije Predraga Rajkovića usledio je korner i prilika za Gregora Balažica posle čijeg udarca loptu sa gol linije izbacuje Miloš Cvetković.

Naredna dobra prilika na utakmici viđena je u 74. minutu posle prekida koji je izveo Mihailo Ristić. Loša intervencija Partizanove odbrane omogućila je Luki Joviću da se nađe oči u oči sa Živkom Živkovićem ali je golman gostujuće ekipe sjajno intervenisao i sprečio vođstvo Crvene zvezde.

Završnicu susreta obeležila je inicijativa domaće ekipe koja je u nekoliko navrata olako propustila prilike da iz prekida ugrozi gol Živka Živkovića.

U završnici utakmice Zvezda je pokušavala da stigne do gola ali su svi pokušaji bili uzaludni pa su crno-beli sasvim zasluženo odneli bod sa "Rajka Mitića" koji im posle 24. kola garantuje pet bodova prednosti u odnosu na prvog pratioca.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

84 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Радослав Хлапен
Sunday, 26.04.2015
15:29

mene su oduševili rajkovic pavicevic i parker parker zna da igra fudbal šteta što nam je sredina loša

avatar
IgorRS
Sunday, 26.04.2015
09:06

Loša utakmica. Nije mi jasno zašto Partizan, koji je za klasu bolji od Zvezde, igra na nerješen rezultat. Šampion, svaku utakmicu treba da igra maksimalno , a ne ovako kukavički i jalovo. Nisu me uvjerili da su šampioni, a titula je ostala neovjerena.

avatar
Gorann
Sunday, 26.04.2015
15:16

A mozda i nije za klasu bolji. Mozda su ista klasa. To ti nije palo na pamet?

avatar
Alex DeLarge
Sunday, 26.04.2015
20:03

Kuku majko rodjena kakva nam je liga ako je ovaj Partizan za klasu bolji od najveceg konkurenta :D :D :D

avatar
Mario21
Sunday, 26.04.2015
00:04

Tuga bozija... Ko je vratio grbavog Andjelkovica? Sta igra on? Jel ono fudbal ili tikni lopticu u sumicu? Strasno..

avatar
Nikola_pg
Saturday, 25.04.2015
23:50

Cestitke Partizanu, bili su bolji i zasluzili mozda i sva 3 boda. Lalatovicu neko treba da objasni da se fudbal igra za golove, da se kad juris pobjedu ne ubaca vezni umjesto spica. Jedini je Pavicevic odigrao kako treba. Pokidao je. Ostali samo neka su zdravo. Cestitam navijacima Partizana potpuno zaslunenu titulu. I da, Mijailovic je za Andjelkovica izmislio fudbal.

avatar
D.Green4 Black&White
Saturday, 25.04.2015
23:33

PARTIZAN SAMPION !!!!!!

avatar
Marcos Alonso
Saturday, 25.04.2015
23:29

Partizan blizi pobjedi,ali X svakako opet Partizanu odgovara vise :) nMislim da je jasno ko je sampion

avatar
disqus_M4nkFgKH5L
Saturday, 25.04.2015
23:16

Losa utakmica, Partizan za nijansu bolji i pre svega organizovaniji, Zvezda nije mogla da se pokupi prvo poluvreme sto zbog (cini mi se) lose reakcije na divljanje navijaca sto zbog kriterijuma sudjenja koji se meni svideo jer je dozvoljen kontakt ali nijedna ekipa nije bila naviknuta na takvo sudjenje jer se tako u JSL ne sudi vec u PL ili LS i cini mi se da se na to sudjenje Partizan zbog iskustva brze prilagodio... Partizan ima da zali za one 2 sanse dok je Zvezda imala 1 pravu i mozda jos jednu polu sansu, pokazana je velika borbenost ali malo umece i na kraju mislim da je Milinkovic nadmudrio Lalatovica ili mozda pre da je Lalatovic lose postavio ekipu....

avatar
bojansamardzic
Saturday, 25.04.2015
22:56

Pokojni derbi...

avatar
Nemanja Vidic NO.1
Saturday, 25.04.2015
22:32

Koliko su nas tukli da je to strasno,no dobro sami smo krivi,tri fenomenalne sanse nismo iskoristili,jedino mi je krivo sto sam isao peske pola sata do stadiona posto je sve zatvoreno,a nista jos nije gotovo

avatar
iskusna vezara
Saturday, 25.04.2015
22:01

gde si bio? tu i tu.. sta si video? -nista! ..bili su bolji, nema sta, srecom ne znaju gol da daju.. opasan fudbal 0:0..

avatar
Gorann
Saturday, 25.04.2015
21:52

Svaka cast nasim igracima sto su ostali neporazeni iako su protiv sebe imali pored Partizanovih 11 igraca i sudijsku trojku. Cestitke grobarima na osvojenoj tituli.

avatar
Aleksandar St.
Saturday, 25.04.2015
23:57

da zahvalimo mazicu i za nedosudjen penal??

avatar
Diego Forlán Corazzo
Saturday, 25.04.2015
21:45

Ne znam sto se ljudi toliko bune oko kvaliteta fudbala, jedan od boljih derbija zadnjih par sezona, i jedni i drugi su se borili i pokazali zelju, Partizan je bio bolji, imao vise sansi i zasluzeno uzeo bod, verovatno i titulu dok je moja Zvezda s druge strane imala problema u prvom delu, drugo poluvreme smo stvorili nekoliko sansi, mogli da damo gol, ali na kraju se nora reci da je Partizan vise zasluzio bod i treba im cestitati na tome.

avatar
Poznavalac
Saturday, 25.04.2015
21:36

Partizan rutinski i za razliku od zvezde je manje losiji tim..

avatar
Saturday, 25.04.2015
21:31

Dozvolite mi da kažem šta imam na temu suđenja. Zašto je zabranjeno da se kaže mišljenje da Mažić opet nije dosudio penal za Partizan i da je opet oštetio Partizana? U 60. minutu Jovanović je u šesnaestercu zvezde kod kornera za Partizan obema rukama držao, vukao i na kraju oborio Balažica ali ni posle 20 godina nije dosuđen još jedan u nizu penala za Partizan! Jovanović je zaslužio žuti karton tj. drugi žuti karton. Mažić nije pokazao nijedan žuti karton Pavićeviću, a 3 puta je zaustavio igrače Partizana ulazeći im u putanju i faulirajući ih laktom u grudi, pritom je imao i oštar start sa leđa Baboviću i nije dobio nijedan žuti karton. Katai je zaslužio žuti još na početku utakmice, prvo lakat u lice Drinčiću, a onda povlačenje za dres sa leđa Bandalovskog i on bi dobio drugi žuti kad je dobio prvi žuti.

avatar
Nemanja Vidic NO.1
Saturday, 25.04.2015
22:28

crveni za drincica i volkova sve drugo je suvisno,nije svirao 10tak faulova za Zvezdu,no nije bitno to

avatar
Jug Grobarima Revolt
Sunday, 26.04.2015
12:36

Video sam da si mi poslao odgovor tamo. Je l' bio penal za nas sinoc, sta kazes?

avatar
Mario21
Saturday, 25.04.2015
23:07

Ne lupaj majke ti... Mnogo bolja igra Partizana u prvom poluvremenu, izvukli smo se za bod, sudjenje odlicno...

avatar
Realan 1
Saturday, 25.04.2015
21:25

TTULAAAA!!! Gde su sada oni koji su prognozirali,da ce nas pregaziti kao plitak potok? Gde je lik zvezda je Srbija??? :D Gde je Mile koji pise da zvezda ima bolju odbranu i napad i da mi imamo najgoreg trenera u istoriiji?? Sramota da ovakvu zvezdu nismo pobedili. Zvezda je krs od ekipe i ne zasluzuje ni 2. mesto.Uzas!Cukaricki je bolji od vas mnogo.I vi hteli titulu??? Branko Ilic moze biti jedino rezerva stoperu kojeg dovedemo na leto.Nikako da bude standardan.Balazic fenomenalan.Zver!Zameram Milinkovicu jedino sto nije Ninkovica uveo ranije umesto Grbica. Volim sto patite i,a najvise mi je drago da vidim Lalatovica kako pati,jer je to svojim ponasanjem zasluzio.Titulaaaa!!! :))))))))))

avatar
Nemanja Vidic NO.1
Saturday, 25.04.2015
22:28

imali smo 3 stopostotne sanse,ne znam koju si ti utakmicu gledao,na stadionu bio nisi sigurno

avatar
Pera Zambula opet
Sunday, 26.04.2015
00:49

Ti izgleda nisi bas dobro gledao utakmicu, pogledaj vecinu komentara delija ovde i videces da si u manjini i medju njima, svi su lepo videli da je Partizan bio dosta bolji i to je to...svaka diskusija je nepotrebna :)

avatar
Realan 1
Saturday, 25.04.2015
23:17

A ti si bio. :D Video sam te kada si stolicom gadjao zandare. :DnKoje 3 stopostotne sanse? Da li ti znas sta je stopostotna sansa? Sram te bilo,onako da odigrate,a kao hocete titulu,a ti imas obraza da spomenes neke nepostojece sanse.Stopostotne sanse su sanse Babovica i Balazica.Titulaaaaa!!! :D

avatar
disqus_M4nkFgKH5L
Saturday, 25.04.2015
23:08

Pa kakva ste vi ekipa kad tako ocajnu Zvezdu niste pobedili? Doduse bili ste bolji pogotovo prvo poluvreme ali nista specijalno, isti nivo igre i slican kvalitet obe ekipe...

avatar
Alexander Stonsky
Saturday, 25.04.2015
21:15

Ni legenda sa porodicom na severu nije pomogla.

avatar
Barca4ever
Saturday, 25.04.2015
21:11

Ko sto posle seoske utakmice idu na pivo posle ove svi idu na splav.Jednom recju BEDA od fudbala.

avatar
Bianco Nero
Saturday, 25.04.2015
21:06

E ovako svaka cast na igri fudbalerima Partizana,i na osvojenoj tituli,e sad se provlaci pitanje kada zvezda izgubi kako je nas fudbal spao na niske grane,svaki put nas fudbal je dno samo kada zvezda kiksa,drugo mislim da su za ove scene danas krivi simpatizeri zvezde sa severne tribine,drugo 2 zandarma povredjena u sukobima,drzava hitno da reaguje kako se moze dopustiti ovako nesto ovoliki sukob,da se kojim slucajem to desilo na jugu utakmica bi se totalno prekinula,mislim da smo mi odavno izgubili vecitog rivala ne moze nam vise zvezda nista,hvala dovidjenja.

avatar
Saturday, 25.04.2015
21:27

Sramota za državu što ne želi da iskoreni huliganizam, sramota za FSS što ne sme da kazni zvezdu da igra pred praznim tribinama ili van Beograda (NP 3 utakmice bez publike za manje nerede), sramota za Mažića što ne sme da naredi da se isprazni severna tribina što je po propisima.

avatar
Kiddo
Saturday, 25.04.2015
21:42

prvo skoci pa reci hop,ima jos borbe derane u vucicevoj ligi,daleko je titula

avatar
stevan98
Saturday, 25.04.2015
21:00
avatar
Saturday, 25.04.2015
20:57

Utakmica je odlozena 40 minuta zbog sukoba zvezdinih huligana sa zandarmerijom,to treba lijepo da se navede. Lomljenje i paljenje sopstvenog stadiona,koji je ionako u mraku,jadan i mizeran,zalosno.. nSteta sto Partizan nije iskoristio svoje prilike,Zvezda nije imala sta da iskoristi,jer bi titula bila i definitivno nasa,ali i ovako je jako blizu.. Napred Partizan,katanac na Terzin privatni klubcic

avatar
Tomić: Lažna legenda
Saturday, 25.04.2015
20:56

Svaka čast igračima Partizana na osvojenom bodu ! Titula je blizu

avatar
Saturday, 25.04.2015
20:54

1p smo odigrali vrlo-dobro, protivniku dozvolili samo jedan šut u/na naš gol dok smo u napadu stvorili dosta prilika i imali jednu veliku šansu, falila je samo završnica u 1p (Babović, Grbić u pogrešnu stranu driblao Pavićevića, Brašanac na 16m imao otvoren put ka golu ali nije lepo primio loptu). u 2p smo slabije ušli ali do kraja imali više šansi od protivnika koje opet nismo iskoristili. Morali smo ovu utakmicu da dobijemo, a mislim da je pokazala šta Partizanu fali za uspeh u Evropu, a to su ofanzivni igrači sa boljom završnicom.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Saturday, 25.04.2015
22:11

Dobićemo valjda kvalitetnog napadača u letnjem prelaznom roku, raduje igra Živkovića pred kraj meča, treba priznati da nije lako pobediti CZV na njihovom stadionu.

avatar
Nenad Šmigić
Saturday, 25.04.2015
20:53

O boze da covek,jednostavno,ne moze da se odluci ko je losiji od ove dve ekipe,katastrofa,majke mi...zaboravite navijacku pripadnost i reci te kako se zove ovo sto smo gledali ?! cemer...

avatar
Bianco Nero
Saturday, 25.04.2015
21:11

Opet ste kiksali i opet je fudbal los samo na vasem stadionu,ono se zove taktika i fudbal sto su prikazali igraci Partizana a uslovi na vasem stadionu kao kod Radnika iz Bijeljine.

avatar
GrobarBN
Saturday, 25.04.2015
22:08

Zasto podcjenjujes moju Bijeljinu?

avatar
Petar Petar
Saturday, 25.04.2015
21:26

Pa ovako, ja mislim da je sasvim jasno da je losija ekipa Zvezda. Partizan je losa ekipa samo iz razloga sto nije utrpao tri komada ovako jadnom protivniku, a sve to nije tako sto je ocigledno premijer u pravu da igraci Partizana imaju dve leve noge, osim Babovica koji ima dve desne na zalost. Generalno, ovo o nogama kada pricam se odnosi na situacije kada se treba postici gol, ili los prijem, ili los zavrsni pas, ili los udarac, u polju je Partizan oducio od fudbala Zvezdu. I postaje simptomaticno da uvek kada gubite, ili ste nemocni na terenu pricate o propasti fudbala u globalu. Partizan je odigrao utakmicu sasvim solidno, jedina zamerka je sto nisu dobili protivnika koji je u ovom trenutku za klasu gori i tvrdim da svi igraju protiv Zvezde 100% ovog proleca titula bi vec bila resena. Ovo je samo moje zapazanje, mozda se ne slazete sa tim, ali mislim da to jeste tako. Da nije ovog proleca neprepoznatljivog i veoma smusenog B Ilica vi do naseg sesnaesterca ne bi dosli ni jedan jedini put.

avatar
Alexander Stonsky
Saturday, 25.04.2015
20:53

Ono sto smo svi mi ovde pisali se obistinilo. Partizan je kvalitetniji, i bio je bolji. Odmah sam primetio sta je Milinkovic uradio kada je odlucio da Saponjica ostavi na klupi. Nije napravio gresku koju je napravio Lalatovic u proslom kada je stavio Jovica u prvu postavu. Zamislite kako bi Saponjicu bilo da je promasio ono sto je promasio Babovic. Poceli bi da ga ismejavaju sto njemu a ni Partizanu ne treba. Grbic solidno odradio posao, ali Babovic je promasio sansu utakmice. Andrija je svih 98 minuta bio odlican i Sale pokazao klasu. Napred Partizan !!!

avatar
Jug Grobarima Revolt
Saturday, 25.04.2015
21:15

Brasanac isto odlican, nemoj ni njega da zaboravis:-D

avatar
Petar Petar
Saturday, 25.04.2015
23:36

Ma Brasanac je kralj po meni. I znas zasto to mislim i sto se uvek odusevljavam sa njim? Pre nekih 4-5 godina kada sam ga gledao cinilo mi se da ce se raspasti kada trci i bilo mi je smesno kada je neko njega najavljivao kao da je neki talenat. Medjutim, decko je ocvrsnuo, ima solidnu tehniku, ima osecaj za igru sto je najbitnije i mislim da je bas, bas dobar igrac postao, pravi ratnik na terenu koji ima i neko znanje (nije obicno kasacko grlo kakvih ima u nasem fudbalu milion). Za razliku od drugih koje su forsirali do besvesti on decko polako izrasta u lidera ekipe a bez da su ga proglasavali Mesijem, Ronaldom i sta ja znam . Dokaz da rad, strpljenje i upornost uvek na kraju nagrade igraca.

avatar
Alexander Stonsky
Saturday, 25.04.2015
22:34

Drago mi je da Brasanac dobro igra. Nadam se da ce se dobro prodati.

avatar
Petar Petar
Saturday, 25.04.2015
21:31

Po meni je Brasanac bio ubedljivi igrac utakmice, samo da je imao malo stalozenosti u nekim situacijama mogao je da postane apsolutni heroj. Grbic je odigrao dobro, ali je uvek odabrao pogresno resenje u izglednim situacijama, on je morao da da gol koliko je bio neuhvatljiv za njih u prvom. Andrija dobar, bas dobar, mada je i on u par navrata bio malo sebican,a najveci promasaj kao i citavog proleca je B. Ilic. Ni jedna jedina intervencija kako treba, kao da ima 17 godina, a ne 40 (lupam). Sale na nivou, Babovic igrac za ovakve utakmice kada se od tima ne ocekuje nista konkretno da uradi. Sve u svemu Partizan za klasu bolja ekipa od Zvezde i prava je steta sto nije dobio i resio prvenstvo. Bila bi prava tragedija da ekipa kao sto je ova Zvezda uzme titulu, realno oni nisu medju tri najbolje ekipe u ligi. Imaju potencijala, ali trenutno nisu nivo za sampiona - ni blizu.

avatar
la_decima10
Saturday, 25.04.2015
20:52

itekako slađi bod

avatar
lewa9
Saturday, 25.04.2015
20:50

Више него заслужено, овом игром смо заслужили победу ал' добро овако је можда и ''слађе''. Све честитке играчима Звезде, посебно малом Рајковићу, показао је да је класа од фудбалера и желим му да што пре оде из српског фудбала (због њега) и да једног дана заигра у неком од највећих европских клубова има сав потребан таленат, такође и Павићевићу(34) који се борио много боље него неки његови саиграчи иако су млађи од њега.. Е сад, све честитке играчима ПАРТИЗАНА, БРАВО БРЕ! Показали смо да смо тренутно за класу изнад њих, затворили смо Лазовића у првом делу сјајно, Грбић одиграо феноменално, Бабовић такође иако га многи 'пљују' због оног промашаја али свакоме се може десити поготово поред огромне жеље да се да гол, за САЛЕТА КАПИТЕНА нема шта да се каже сем да је ЛЕГЕНДА и да заслужује доживотни уговор са Партизаном! Живоквић маестрално одбранио онај шут Лазовића и Јовића, Брана Илић мало несигуран ал' добро, Андрија феноменалан исто, штета што није на крјау дао гол исто као и Балажиц и Бандаловски. Све у свему свака част момцима на БОРБЕНОСТИ, овим ремијем смо највероватније и обезбедили титулу. За крај једино штета што није било голова, био је узбудљив дерби ал' су голови изостали. БРАВО ЦРНО БЕЛИ ШАМПИОНИ!

avatar
Saturday, 25.04.2015
21:16

Rekao bih bravo Milinkoviću za postavljenu igru i odluku da stavi Grbića u špicu ali ipak moram da kritikujem igrače jer smo morali najmanje 1 gol da damo. Grbić je morao Pavićevića da dribla unutra, a ne pored gol-aut linije i da šutom završi napad, zatim kad je na odbijenu loptu šutirao iz prve sa 14-15m morao je da je primi u desnu stranu i šutira, a ne iz prve, Babović je i pre nego da mu dođe lopta već slavio gol, e zato ga nije dao, prerano je počeo da se raduje, a to iskusnom igraču ne sme da se desi ali opet od prevelike želje se dešava i iskusnim igračima, Brašanac je na 16m morao bolje da primi loptu i imao je otvoren put ka golu.

avatar
Ako cemo realno
Sunday, 26.04.2015
01:59

E ovako da ste za klasu bolji pobedili bi. Sale kapiten kolko je mlatarao i udarao verovatno ga sad bole i ruke i noge, A. Zivkovic vam je bio najbolji igrac tu se slazem, Balazic i B. Ilic koliko su se sluzili rukama kod svakog prijema dubinske lopte Parkeru ono je stvarno sramota, ali nisu oni krivi nego Mazic koji je dopustio tako grubu igru u kojoj se mi nismo snasli kao vi. Pogledaj prvih 15 minuta i pogledaj startove igraca Partizana sa 2 noge, nije bitno dal na cistu loptu ili ne, startovi sa 2 noge u fudbalu su zabranjni ! A za Saponjica sta reci 0 kontakata sa loptom 6 faulova....

avatar
lewa9
Saturday, 25.04.2015
22:05

Слажем се, али су играчи имали превелику жељу за победом и то их је ''појело'', знам како је мени било док сам тренирао итд, кад зацрташ себи да мораш да даш гол, нема силе да га даш да је не знам шта, кад си хладне главе нема проблема :) а Милинковић је заиста тактички уништио Лалатовића са Грбићем у шпицу :)

avatar
Luke Shaw #3
Saturday, 25.04.2015
20:49

Tuga.. Ne zna se ko je gori ...

avatar
Alexander Stonsky
Saturday, 25.04.2015
21:12

Ako nisi video koje gori, onda....

avatar
Alexander Stonsky
Saturday, 25.04.2015
21:12
avatar
Mario Žile Stajić
Saturday, 25.04.2015
20:48

Partizan je bio mnogo bolji , trebao je da uzme sva tri boda .

avatar
Бранислав Вуковић
Saturday, 25.04.2015
20:48

zvezda moze dobiti samo grbalj na svom terenu....u radanovicima nebi imala nikakve sanse,otvoreno tvrdim....Savo Pavicevic,svak cast majstore!!! ddje nam je fudbal govori i cinjenica da je Sasa Ilic i dalje najbolji igrac koji se krece srpskim terenima.....Ne bi bilo cudno toliko,da covjek ustvari ne dise na skrge....Momak voli vise alkohol nego majku i dodje i natrci sve na terenu,sa svojih 100 godina koliko li ima....:)nSvaka njemu cast ,inace veliki igrac....ali ljudi daj uozbiljimo se.....:)

avatar
Barça el honor
Saturday, 25.04.2015
20:47

Sve ukupno los fudbal,drugo poluvreme malo bolje. Partizan malo bolji,ostaje +5 i mislim da je titula nasa.

avatar
Saturday, 25.04.2015
20:47

Krajnje je vreme da država reaguje i pomogne fudbalu, da ga spasi od huligana! Stop huliganizmu!

avatar
Goran Vukičević
Sunday, 26.04.2015
02:12

Konacno da i od tebe cujem nesto pametno, Svaka cast za komentar.

avatar
milosct
Sunday, 26.04.2015
04:51

Da znas! Bolje utakmica pred praznim tribinama, nego sa ovakvim Grobarima i Delijama!

avatar
Jug Grobarima Revolt
Saturday, 25.04.2015
20:46

NAPRED PARTIZAN!

avatar
Alexander Stonsky
Saturday, 25.04.2015
21:10

San se nije ispunio.

avatar
Jug Grobarima Revolt
Saturday, 25.04.2015
21:13

Nije, sva sreca:-D

avatar
Amar Zo
Saturday, 25.04.2015
20:44

E dosade qq , svaka cast Partizanu koji je danas bio mnogo bolji tim!

avatar
postmanns
Saturday, 25.04.2015
20:44

Cim u 2 utakmice nismo uspeli da ih pobedimo,nismo ni zasluzili titulu i bilo bi sramotno da je osvojimo.

avatar
Sukica9
Saturday, 25.04.2015
20:44

Zivkovic i Ninkovic su bolji nego zajedno Saponjic i Jovic