Partizanu se ponovio Dinamo!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 29.01.2015.
18:24
Izvor: Sportske.net

Aktuelni vicešampion Srbije poražen je od Austrije iz Beča u okviru 3. kontrolnog susreta igranog u sklopu priprema za prolećni deo sezone. Partizan je ponovo pokazao da dobro igra tek nakon što protivniku prepusti (ubedljivu) prednost.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana igrali su u četvrtak treću kontrolnu utakmicu na pripremama u Antaliji a protivnik im je ovoga puta bila ekipa Austrije iz Beča.

Posle poraza od moskovskog Dinama i remija sa švajcarskim Cirihom crno-bele je danas savladala Austrija iz Beča rezultatom 4:1 (3:0) a pitanje pobednika rešeno je već posle 25 minuta igre.

Partizan - Lukač (64' Živković Živko), Pauljević (46' Stevanović), Petrović Nemanja, Ilić Branko, Volkov (72' Petrović Ivan), Drinčić, Marković (64′'Marinković), Babović (64' Brašanac), Škuletić (64' Kojić), Grbić (64' Ninković), Živković Andrija

Vezni fudbaler Austrije Aleksander Gorgon matirao je Milana Lukača dva puta u razmaku od samo dva minuta. Najpre je u trećem minutu doveo u prednost Austrijance a onda je u petom duplirao vođstvo Austrije.

Na taj način Partizan je ponovio očajno otvaranje utakmice koje mu se dogodilo u duelima sa Dinamom i Cirihom, s tim što je Austrija do vođstva od 3:0 stigla posle 25 minuta igre. Treći gol za klub iz Beča postigao je reprezentativac Austrije Danijel Rojer.

Ovakav rasplet na terenu možda se mogao naslutiti ako se uzme u obzir da u timu zbog povreda i rekuperacije nije bilo Lazara Ćirkovića, Danka Lazovića, Predraga Luke, Miloša Ostojića, Miroslava Bogosavca, Saše Lukića i Danila Pantića.

U desetkovanom sastavu Partizan je do kraja utakmice uspeo da stigne do počasnog gola koji je već u četvrtom minutu nastavka postigao Petar Škuletić. Najboljem strelcu Jelen Superlige to je bio prvi pogodak na pripremama u Beleku.

Konačan rezultat utakmice postavio je Danac Jens Striger Larsen golom u 88. minutu čime se crno-belima ponovio Dinamo.

Duel sa Austrijom iz Beča bio je poslednji u prvom delu priprema za ekipu Marka Nikolića koja je uz dva poraza i remi imala gol razliku 4:10 (-6).

Drugi deo priprema u Antaliji crno-beli će početi 5. februara a u periodu do 14. februara odigraće još pet kontrolnih utakmica.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 29.01.2015
19:29

Kako cemo mi da kidamo sad kad sklopimo odbranu :) jedva cekam drugi deo priprema da vidimo gde smo kad bude kompletirana odbrana. Bice ovo dobro.