Partizanu preti ''dužničko ropstvo''?

Autor: Darko Mitrović
utorak 17.02.2015.
20:29
Izvor: Sportske.net, ALO.RS

Prvi potezi koje je ove zime povukla nova uprava Partizana već su izazvali dosta kritika. Mnogi sumnjaju da će aktuelno rukovodstvo uspeti da izvuče Partizan iz velike finansijske krize.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Podsetimo, novo, ambiciozno rukovodstvo Partizana je posle prvobitne odluke da se ove zime ne dozvoli odlazak najboljeg strelca Petra Škuletića, na samom kraju prelaznog roka ipak odlučilo drugačije, prihvativši primamljivu ponudu Lokomotive od 4 miliona evra.

U međuvremenu, prvi čovek kluba Zoran Popović je otkrio i da je ''Zemunelo'' stavljen pod hipoteku, jer je podignut i, kako on kaže, ''povoljan'' kredit u iznosu od 4 miliona evra.

Sve to, kao i činjenica da Partizan prolećni deo sezone dočekuje bez čak trojice napadača iz prvog dela sezone, izazvalo je dosta nezadovoljstva među navijačima Partizana.

A jedan od onih koji ne samo da sumnja u mogućnosti uprave na čelu sa Zoranom Popovićem, već smatra da su za nešto više od mesec dana već učinjeni katastrofalni potezi je - doskorašnji predsednik Partizana Dragan Đurić!

On je u izjavi za list ''Alo'', ustvrdio da dug od 13 miliona evra ''nije realan'', jer se tek očekuju prilivi od novih transfera Lazara Markovića i Aleksandra Mitrovića.

djuric nadj tumbakovic

Đutrić takođe naglašava da ga posebno brine i taj pomenuti kredit, navodeći da je to najlakše uraditi i da je i on to mogao da uradi tokom svog mandata.

''Takvi poslovi vode u dužničko ropstvo! Ako tako nastave, završiće kao Zvezda. Moj najveći uspeh je što nijednoj banci klub nije bio dužan kada su nas smenili'', uverava Đurić i kao ''katastrofalan'' potez navodi i prodaju Škuletića u ''minut do dvanaest''.

''Čini mi se da ovo neće izaći na dobro'', naglašava Đurić i dodaje da ga iskreno pogađa kada vidi da se loše radi u klubu koji voli i koji je donedavno vodio.

Na njegovim naslednicima je da ga svojim radom demantuju - kako radom, tako i trofejima, pa i potencijalnim evropskim uspesima. A sve to je iz sadašnje perspektive prilično neizvesno...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke