Partizanovom vezisti se ''smeši brk'' zbog potencijalnog transfera: ''Tamo ima najviše para!''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 03.11.2016.
09:40
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Iako tvrdi da mu je Partizan i dalje u prvom planu, prvotimac crno-belih iščekuje zimski prelazni rok, kako bi video kakve su mu šanse za novi odlazak u inostranstvo.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Pre nekoliko dana pojavila se informacija da za iskusnog fudbalera Partizana Alena Stevanovića postoje dve primamljive ponude sa Istoka, a jedna od njih je iz kazahstanske Astane.

Naravno, čeka se zimska pijaca kako bi se razgovori na tu temu konkretizovali, a sam fudbaler je u izjavi za ''Žurnal'' izneo svoje mišljenje o svemu ovome.

On je konstatovao kako o ponudi Astane ''ne zna ništa'', ali da će po završetku jesenjeg dela sezone verovatno biti razgovora o mogućim transferima.

Ipak, samo pominjanje Astane izazvalo je zanimljivu reakciju Alena Stevanovića.

''Tamo ima najviše para, svi idu tamo, kažu da su dobri uslovi... Ne znam, imam još godinu i po ugovora, ne razmišljam o tim stvarima'', poručio je Stevanović.
-
-

A ono što je za njega najvažnije u ovom trenutku, jeste da u poslednje vreme ima zavidnu minutažu u startnoj postavi Partizana, pa svakako ima razloga za zadovoljstvo zbog te činjenice.

''Od večitog derbija imam veliku minutažu, raduje me što mogu da dam doprinos uspesima ekipe'', zaključio je Stevanović.

Podsetimo, 25-godišnji Stevanović je pre dolaska u Partizan već imao višegodišnje internacionalno iskustvo, uglavnom u Italiji, gde je bio član i Intera i Torina, zatim Palerma, Barija, Specije, a imao je i kraću epizodu u Torontu na pozajmici.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja 44
Thursday, 03.11.2016
19:42

Kako da nema veću minutažu nakon derbija kada je u derbiju driblao one njihove bandere kao čunjeve, proslaviše ga :D

avatar
Anderton
Thursday, 03.11.2016
11:38

On mora da ode, zato i igra. Partizan mora da isforsira Necu da proigra, na njemu se gradi budućnost, tu je i Janković čiji ugovor će verovatno otkupiti, čak i lakše pošto mu cena pada.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Thursday, 03.11.2016
12:46

Zasto mora da ode?

avatar
Anderton
Thursday, 03.11.2016
20:27

Mora u smislu da je već viđen da ode.

avatar
Povratak kralja 44
Thursday, 03.11.2016
19:44

Cena za potencijalni Jankovićev transfer je dogovorena još prilikom potpisivanja pozajmice tako da mu ne može cena ni skočiti ni pasti što se tiče prelaska u Partizan. Igra zato što je protiv zvezde izgledao kao da Kristijano Ronaldo igra protiv petlića.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Thursday, 03.11.2016
10:45

Ne bih voleo da ode pre kraja sezone, mislim da bi nas to znatno oslabilo, a Partizanu svakako po toj strani svakako treba igrac Leonardovog kalibra pa cemo biti primorani da se pojacamo otisao Alen ili ne najkasnije tamo na leto. Ili smo vec primorani, kako god. Stoper, desni i levi bek, centralni vezni, desnokrilni vezista/desno krilo, svaki put nesto fali iako nije moralo da bude tako, sve se vrti u krug...